|

Cooking show Bucatarescu & Big Green Egg, feat. Dizzy Pig, Eisberg & Corcova / 84 FOTO /Special Guest Star: Floriiiiiin Calinescuuuu!

Bucatarescu a reluat colaborarea cu Campinggrill.ro cu ocazia unei noi editii a Targului Good Wine, care s-a tinut la Hotel Pullman. De aceasta data, Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu a sustinut un cooking show Big Green Egg, in cadrul caruia a preparat doua tipuri de frigarui marinate de vita, pe care le-a asezonat cu doua tipuri diferite de condimente. Parteneri au fost vechii nostri prieteni:  vinurile de Corcova si salatele Eisberg! Noutatea  a constat in folosirea noii game de condimente americane de barbecue de la Dizzy Pig!

Ajutat de echipa Campinggrill.ro, Nicoleta Scarlat (Eisberg) si Rob Marshall (Corcova), Dan-Silviu Boerescu a pregatit frigarui de vita cu ardei kapia. Carnea a fost tinuta in prealabil timp de 12 ore intr-o marinata exclusiv din …uleiuri (60% ulei de masline extravirgin, 30% ulei de rapita si  10% ulei de nuca), apoi a fost condimentata cu Dizzy Pig: prima transa cu un amestec de condimente pentru barbecue …din care nu lipsea nici aroma de cafea (Red Eye Express), iar a doua transa cu alt amestec pentru barbecue, avand ca nota distinctiva …lamaia (Shakin’ the Tree). Ca de obicei, gratarul Big Green Egg a functionat de minune si fiecare transa a fost gata in nu mai mult de 8 minute. Lumea s-a inghesuit sa guste minunatiile de frigarui impreuna cu o salata Bolero de la Eisberg (endivia, frisee si sfecla rosie cruda), folosind ca dressinguri unul frantuzesc, cu usturoi, si unul mai light – cu iaurt. Vinurile rosii au fost asigurate de Corcova: un cupaj de Cabernet Sauvignon cu Merlot si un nobil Syrah.

La eveniment a participat lume multa si buna, incepand cu Florin Calinescu, insotit de Sorin Matei, Catalin Paduraru, Adrian Paduraru, Doru Dumitrescu, Nick Filip, Claudiu Mahu, Bogdan Dumitrescu, Cosmin Zidurean, Gabriela Maris, Marian Timofti, Dan Ionel si alti specialisti din lumea vinului, prezenti la Good Wine.

Fotografii de Maria Musat si Bogdan Costea.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

1 Response for “Cooking show Bucatarescu & Big Green Egg, feat. Dizzy Pig, Eisberg & Corcova / 84 FOTO /Special Guest Star: Floriiiiiin Calinescuuuu!”

  1. Dante says:

    Felicitari,arata super,cred ca s-au terminat rapid,mai ales ca si salata a fost foarte bine aleasa.

Leave a Reply