|

Fructe de mare cu 3 feluri de orez / Delicii culinare (7) la BROWN SUGAR / 12 FOTO pentru pofticiosi si pofticioase

Impreuna cu fotografii  Maria Musat si Bogdan Costea, m-am intors la Brown Sugar, unde, de aceasta data, chef Alex Pitu m-a invitat sa gust “Armonia fructelor de mare”. Pe langa creveti, calamari, midii si pui de caracatita, in farfurie au intervenit fileurile de somon si pangasius, toata pescaria fiind stropita din belsug cu sos alb de lime si usturoi. De asemenea, in ecuatia culinara au aparut si feliute de portocala.  Particularitatea retetei o constituie, insa, garnitura – orezul. Asta si fiindca nu este un singur fel de orez …ci sunt trei! M-am rasfatat cu orez salbatic nedecorticat, cu orez thailandez cu legume si cu orez indian cu curry. Daca nu as fi innebunit dupa fructele de mare, probabil ca m-as fi saturat numai cu orezul!

Brown Sugar nu e doar un club supertrendy, frecventat de vedete, noul hot spot din oras in materie de petreceri private, karaoke sau evenimente live. Asa cum a reusit sa instituie Toni Bronescu, aici se poate si manca excelent, la orice ora din zi si din noapte. Si eu mi-am facut un obicei din a veni  sa incerc cate un preparat din noul meniu pus in scena de chef Alex Pitu in locatia eleganta din Bd. Primaverii, nr. 5 ( 0722 617 194; office@brownsugar.ro ), asa ca acest serial de delicii gastronomice va continua!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply