|

Meniul saptamanii(8) la BUCURESTIUL INSULAR /Salata Isabelle, foie gras cu fructe de padure, mousse de ciocolata / FOTO incitante

Am intarziat o zi… dar m-am reintors la restaurantul Bucurestiul Insular, insotit de fotografii Maria Musat si Bogdan Costea, pentru o noua propunere de degustare din meniul a la carte propus de chef Tatian Aldea si Mircea Poenaru, proprietarul frumoasei cladiri monument istoric din spatele Halei Traian (str. Prof. Mihail Georgescu, nr.  24), unde se cultiva “gusturi rafinate din vremuri apuse” si unde, de la jumatatea lui martie, voi lansa un program de happening-uri culinare, degustari de vinuri, cooking show-uri cu vedete…

Am inceput cu o salata Isabelle, cu piept de pui marinat in ierburi aromate si prajit usor in unt, salata mixta, branza mucegaita frantuzeasca, rosii cherry si seminte de rodii. Salata mi-a pregatit apetitul pentru bucata frumoasa de ficat de gasca, trasa la tigaie cu sos nrun si, apoi, potopita in farfurie de un sos delicios de fructe de padure. In fine, la desert am optat pentru o mousse de chocolat, decorata cu o cupa de inghetata de vanilie, in care au fost infipte frunzulite verzi de menta, culese chiar atunci din ghiveciurile cu plante aromatice care au invadat bucataria de sticla de la Bucurestiul Insular.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

1 Response for “Meniul saptamanii(8) la BUCURESTIUL INSULAR /Salata Isabelle, foie gras cu fructe de padure, mousse de ciocolata / FOTO incitante”

  1. alex says:

    Papion clip-on?

Leave a Reply