|

VINVEST 2011

Centrul Regional de Afaceri Timisoara va fi gazda celei de a VIII-a editii a Salonului International de Vinuri VINVEST in perioada 15 – 17 aprilie 2011.

Obiectivul principal al evenimentului este lansarea producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de vin si servicii, in competitia  pentru calitatea produselor si prezentarea acestora publicului vizitator, la preturi optime, in scopul valorificarii lor pe piata.

Totodata in cadrul Salonului se vor regasi firme de analiza si consultanta, agentii de agroturism, organizatii si asociatii de profil si nu in ultimul rand maestrul ANTONIO PASSARELLI va pregati meniuri speciale ce vor fi asortate cu vinurile prezente in salon de catre  renumiti degustatori si somelieri, membrii ai Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania, Federatiei si Asociatiei Somelierilor din Romania.

Pentru acest an ne propunem promovarea produselor vitivinicole pe piata romaneasca dar si aplicarea celor mai potrivite mijloace pentru promovarea acestora in relatia producatori, importatori – reprezentanti HoReCa, reprezentanti cash&carry, profesionisti, cumparatori finali, etc.

Dintre noutatile acestei editii se numara o manifestare organizata impreuna cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, intitulata International Wine Brokerage Event si o Expozitie CODE2WINE, organizata impreuna cu Institutul Multimedia Romano Elvetian – spatiu ce va cuprinde vinuri/produse care contin coduri 2D (cea mai noua metoda de marketing in promovarea vinului, produselor vitivinicole si publicatiilor de agricultura si vin din Europa).

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply