|

CITESTE SANATOS! …cu Lifestyle Publishing

Seria “Citeste sanatos!” de la Ed. Lifestyle Publishing (acolo unde isi publica si Bucatarescu cartile!) debuteaza in forta cu 3 titluri senzationale:

CEL MAI BUN MANUAL DE SLABIT PENTRU BARBATI.

Dr Briffa este medic practicant şi o autoritate de vârf în domeniile sănătăţii şi nutriţiei. A absolvit printre primii Facultatea de Medicină a Universităţii din Londra. A tratat cu succes mii de pacienţi, folosind metode nutriţioniste, dar şi alte abordări naturiste, şi este inclus de către revista “Tatler” pe lista celor buni doctori din Marea Britanie. Dr Briffa, care publică în mod regulat articole în reviste, ziare, dar şi pe propriul său blog extrem de popular (drbriffa.com), a câştigat premiul Health Journalist of the Year („Cel mai bun jurnalist în domeniul sănătăţii”). Autor al altor 6 cărţi despre sănătate, dr Briffa ţine conferinţe în toată lumea şi este un invitat frecvent al emisiunilor radio şi TV.

Citind cartea,veţi descoperi:

 • care mâncăruri ne fac să ne îngrăşăm şi care nu, indiferent de numărul caloriilor
 • de ce scopul nostru nu trebuie să fie să slăbim, ci să eliminăm grăsimea
 • de ce nu funcţionează număratul caloriilor şi ce anume funcţionează
 • de ce foamea sabotează eliminarea grăsimilor şi care alimente ne satură cel mai bine
 • cum să obţinem o condiţie fizică şi un tonus muscular bun cu doar 12 minute de exerciţii pe zi
 • cum să vă folosiţi de puterea minţii pentru a obţine rezultate rapide şi eficiente în efortul de a elimina kilogramele în plus

Un antidot înviorător împotriva mulţimii ameţitoare de informaţii legate de dietă şi condiţia fizică!
Cel mai bun manual de slăbit pentru bărbaţi vă oferă toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru a renunţa la număratul caloriilor şi la regimurile stricte şi pentru a obţine corpul pe care l-aţi dorit mereu.

Dr Briffa
a efectuat sute de studii şi teste ştiinţifice în domeniul nutriţiei şi al sănătăţii. Pornind de la rezultatele obţinute, el atacă în carte marile mituri general acceptate legate de dietă şi exerciţii. De asemenea, ne arată metoda cea mai eficientă de a elimina grăsimea şi de a ne construi un trup atletic. 

NOUA BIBLIE A VITAMINELOR.

 • Care sunt combinaţiile optime în care trebuie luate vitaminele şi suplimentele alimentare pentru a avea eficienţă maximă şi pentru evitarea eventualelor probleme;
 • Noile vitamine şi suplimente antiîmbătrânire, care-ţi vor păstra înfăţişarea tinerească şi corpul sănătos;
 • Arta personalizării regimului dietetic în scopul armonizării cu stilul tău de viaţă, cu profilul tău de sănătate şi chiar cu condiţiile de la locul de muncă;
 • Alternativele naturale la terapia de înlocuire hormonală, Viagra, Prozac şi Valium.
 • Secţiuni consistente despre nutraceutice, homeopatie şi aromaterapie, cu îndrumări privind găsirea celor mai buni practicieni în aceste domenii
 • Regimuri curative pentru cardiaci, victimele accidentelor vascular-cerebrale, diabetici şi suferinzii de artrită
 • Noi avertismente privind interacţiunile periculoase dintre diferitele medicamente şi „tratamentele miraculoase”;

Plus! Secţiuni extinse despre ceaiurile şi tincturile din plante, adjuvantele pentru înfrumuseţare, diete, consumul de sare şi zahăr şi noi căi de sporire a nivelului de energie şi de ameliorare a fertilităţii şi a vieţii sexuale.

“Deși se găsesc pe internet informații nutriționale din abundență, există o la fel de bogată dezinformare în ceea ce privește suplimentele, interacțiunile potențiale cu alimentația și medicamentele, nivelurile de toxicitate și altele. A nu ști ce să crezi și să nu crezi, ce să cauți și să nu cauți îți poate pune în pericol grav sănătatea. Biblia vitaminelor a fost gândită pentru a preveni astfel de situații.

Earl Mindell este autorul unui mare număr de titluri care s-au bucurat de succes internaţional. Este farmacist autorizat, maestru erborist şi profesor de nutriţie la Pacific Western University din Los Angeles. Susţine seminarii de nutriţie în întreaga lume. Locuieşte în Beverly Hills, California. Această carte a ajuns la a treizecea ediție. 

VINDECAREA BOLILOR INCURABILE PRIN METODE NATURALE.

În Vindecarea bolilor incurabile autorul oferă tratamente alternative de succes pentru boli pe care medicina tradiţională le-a declarat incurabile, aşa-numitele „boli ale civilizaţiei”. Osteoporoza înseamnă deficit de calciu în oase. Conform medicinei tradiţionale, este o boală incurabilă, având o componentă genetică. Cancerul apare când sistemul imunitar este „în weekend”. Remediile propuse în cartea de faţă se bazează pe tratamentele reuşite ale bolii, efectuate de bine-cunoscuţi naturopaţi din întreaga lume. Este prezentată şi o teorie controversată privind originea cancerului. Diabetul este de multe ori consecinţa unui stres psihologic accentuat. De regulă, boala se instalează la oamenii cu ficatul slăbit sau cu tulburări intestinale grave.

De asemenea, în carte veţi găsi remedii pentru numeroase alte boli şi afecţiuni, remedii care nu au niciun fel de efecte secundare negative.

Dr Mikhail Tombak este absolvent al Facultăţii de Biologie din cadrul Universităţii de Stat din Rusia. Timp de mulţi ani a condus Centrul de Ştiinţe Medicale din Moscova. A scris o serie de bestselleruri având ca subiect îngrijirea sănătăţii şi tratamentele. Suferind de numeroase boli, Mikhail Tombak a studiat cu asiduitate terapiile alternative tibetane, chinezeşti şi alte metode orientale, adesea experimentând pe propriul său corp şi devenind astfel una din autorităţile mondiale de seamă în domeniile sănătăţii şi longevităţii.

http://www.lifestylepublishing.ro/product.php/Vindecarea_bolilor_incurabile/2180/

http://www.lifestylepublishing.ro/product.php/Noua_biblie_a_vitaminelor/2179/

http://www.lifestylepublishing.ro/product.php/Cel_mai_bun_manual_de_slabit_pentru_barbati/2178/

Citeste si:

Tags: , , ,

3 Responses for “CITESTE SANATOS! …cu Lifestyle Publishing”

 1. Liana Toma says:

  Mi-ar placea sa citesc si eu Manualul de slabit pentru barbati…:P

 2. Bucatarescu says:

  Azi lansam concursul!

Leave a Reply