|

CONCURS Dizzy Pig (9-13) / Cotlet de porc marinat, mici, aripioare, porc cu usturoi, pulpe de pui

DAIANA V.

Cotlet de porc marinat

Ingrediente:

*cotlet de porc
- pentru marinada:
* 1 pahar de vin rosu
* 2-3 linguri de ulei
* cativa catei de usturoi zdrobiti
* sare, piper, cimbru, amestec de condimente pentru friptura – in cantitati la alegere
Fellile de carne le-am marinat cateva ore.
Am prajit carnea in tigaia-gratar pe aragaz.
Am servit cu cartofi prajiti, muraturi si un vin rosu de casa.
Mici pe gratarul electric
 
Ingrediente:
* carne macinata de porc si vita (jumi-juma)
* cativa catei de usturoi dati prin presa de usturoi
* sare, piper, condimente pentru carne tocata
Toate ingredientele se amesteca, se formeaza micii si se prajesc pe gratar.
Aripioare la gratar
Aripioarele se freaca cu un amestec de sare, piper, amestec de condimente Dizzy Pig si ulei.
Se prajesc pe gratarul electric.
Se servesc …cu pofta!!!

 

 

 

Gratar de porc pe aragaz

Prajim in tigaia-gratar feliile de carne de porc, iar la final le condimentam cu condimentele recomandate. Pentru mai mult gust, in tigaie se pot adauga si cativa catei de usturoi zdrobiti.

Pulpe de pui pe gratarul electric

Pulpele de pui dezosate si fara piele le frecam cu condimente, apoi le punem la prajit.

Cele 4 condimente Dizzy Pig sunt prezentate in recipiente de 237 ml, care asigura cate 96 de “portii” si costa, fiecare, 68 lei. Se pot comanda aici.

CampingGrill.ro si Bucatarescu va ofera si sansa de a castiga 4 asemenea seturi  de cate 4 condimente! Trimiteti la office@bucatarescu.ro  retetele voastre pentru gratar care s-ar potrivi amestecurilor descrise mai sus, precum si orice amintiri legate de condimente, si puteti castiga saptamanal cate un astfel de set de 4 condimente Dizzy Pig! Fotografiile reprezinta un plus, dar nu sunt obligatorii. Va rugam, nu copiati retete si/sau imagini de pe site-urile si blog-urile culinare! Sunt permise inscrieri multiple. Durata concursului: 27 aprilie – 25 mai 2011.

Mai multe informatii despre gratarul american cu afumatoare Big Green Egg, incalzitoarele de terasa, articole de camping, lazi frigorifice si diverse accesorii la CampingGrill.ro. Comenzi: 0728 TERASA (83 72 72).

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply