|

CONCURS Dizzy Pig: Castiga 4 seturi de condimente de la CampingGrill.ro

A inceput marea gratareala! Weekend-ul este din nou rezervat acestui sport national …care nu ar fi posibil, insa, fara cele mai bune ingrediente …internationale. CampingGrill.ro ne recomanda incitantele condimente din gama Dizzy Pig, folosite in Statele Unite pentru cele mai reusite partide de barbecue.

 Dizzy’s Red Eye Express imbina aroma piperului cu cea a cafelei proaspat macinata. Aroma ce rezulta din aceasta combinatie inedita este completata cu savoarea fina a unui amestec de plante si chili. Dizzy’s Red Eye Express este un condiment barbecue recomandat pentru fripturi din carne de miel sau vanat, carnati la gratar, steakuri din carne de vita, sosuri barbecue si chiar dovlecei la gratar.

 Shakin’ the Tree de la Dizzy Pig este un condiment universal utilizat pentru majoritatea preparatelor la gratar sau la cuptor ce imbina aromele vitalizante ale lamaiei si ale boabelor de piper.  Gustul intepator si in acelasi timp proaspat ofera oricarui tip de carne o aroma usoara, naturala. Puteti utiliza acest condiment in cantitate mica, ca un condiment clasic de gratar dar si pentru bacati mai mari de carne, ce necesita un timp indelungat de coacere sau preparare la gratar. Condimentul Shakin’ The Tree este recomandat pentru carne de pui, fructe de mare, carne de vita si de porc, legume la gratar, supe chiar si tocanita.

Jamaican Firewalk este un condiment deosebit de picant si intepator. Totul a pornit de la o marinada de origine jamaicana preparata din ceapa verde, ghimbir, soia si diferite sortimente de piper deosebit de aromat. Dizzy Pig a reusit imbinarea aromelor unice si puternice ale condimentelor naturale traditionale jamaicane, cu savoarea ghimbirului alaturi de o fina aroma de citrice si ceapa verde, totul iute, condimentat si intepator. Recomandat pentru carne de pui,  creveti la grill,  carne de porc,  peste la gratar, legume la grill si, chiar, ananas la grill.

Dizzy Raging River este un condiment obtinut dintr-un amestec savuros de esenta dulce de artar, citrice si o varietate de plante aromate.  Initial a fost un condiment special creat pentru somon si este cu adevarat uimitor atunci cand este folosit pentru a condimenta somonul la gratar.  Dar s-a descoperit ca este versatil si poate fi folosit si pentru a condimenta fructele de mare, carnea de porc, carnea de pui si chiar si legumele.  Folositi-l si pentru salate, la preparea supelor sau atunci cand la orice tip de preparate carora doriti sa le dati unicitate.

Cele 4 condimente sunt prezentate in recipiente de 237 ml, care asigura cate 96 de “portii” si costa, fiecare, 68 lei. Se pot comanda aici.

CampingGrill.ro si Bucatarescu va ofera si sansa de a castiga 4 asemenea seturi  de cate 4 condimente! Trimiteti la office@bucatarescu.ro  retetele voastre pentru gratar care s-ar potrivi amestecurilor descrise mai sus, precum si orice amintiri legate de condimente, si puteti castiga saptamanal cate un astfel de set de 4 condimente Dizzy Pig! Fotografiile reprezinta un plus, dar nu sunt obligatorii. Va rugam, nu copiati retete si/sau imagini de pe site-urile si blog-urile culinare! Sunt permise inscrieri multiple. Durata concursului: 27 aprilie – 25 mai 2011.

Mai multe informatii despre gratarul american cu afumatoare Big Green Egg, incalzitoarele de terasa, articole de camping, lazi frigorifice si diverse accesorii la CampingGrill.ro. Comenzi: 0728 TERASA (83 72 72).

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

10 Responses for “CONCURS Dizzy Pig: Castiga 4 seturi de condimente de la CampingGrill.ro”

  1. Bucatarescu says:

    ISTVAN DEVIL BOY, te rog, retrimite reteta in romaneste, nu prea se intelege mare lucru din ce am primit!

  2. pop aurelia says:

    Un condiment versatil, il puteti utiliza pentru orice tip de carne pregatita la gratar. Schimband doar unul sau doua ingrediente obtineti alte arome cu care va puteti impresiona prietenii la gratar.

    Ingrediente

    70 gr sare mare
    50 gr zahar brun
    50 gr boia dulce(sau afumata dulce)
    2 linguri piper negru
    2 linguri oregano uscat
    2 linguri cimbru uscat
    1 lingura boia iute(optional
    Condiment sud-vestic: Inlocuiti o parte din boia cu chimen, coriandru si chili praf

    Condiment indian: inlocuiti oregano si cimbru cu turmeric, praf de curry, ghimbir praf si cardamom

    Condiment mediteranean: Inlocuiti o parte din oregano si cimbrucu tarhon, maghiran, rozmarin, marar(sau busuioc) uscate. Renuntati la boiaua iute.

  3. mi se pare interesant concursul dvs si o sa particip si eu la acest concurs datoria femeii este sa stea la cratita dar cum la noi in ROM sint cele mai multe sarbatori crestine avem ocazie sa iesim cu familia gratar la iarba verde la munte,padure si in curte,si de ce nuu pe balcon.va pup cu drag vanda din dimbovita.pretul la condimente nu mi se pare scump pret de criza.

  4. Bucatarescu says:

    Datoria femeii sau …vocatia barbatului?!?

  5. Daiana says:

    Fiecare reteta se considera cate o participare?
    Toti castigatorii saptamanali vor fi anuntati la sfarsitul concursului?

  6. Bucatarescu says:

    Da, sunt permise participari multiple. Recunosc, sunt in urma cu postarea tuturor raspunsurilor primite si a primului castigator, dar abia m-am intors in tara… Revin in zilele urmatoare cu actualizari si noutati, multumesc pentru rabdarea avuta!

  7. Daiana says:

    Mersi pentru raspuns :) asteptam cu nerabdare :)

  8. mitinita says:

    S-au publicat castigatorii?

  9. mitinita says:

    Am gasit castigatorii,felicitari tuturor!

Leave a Reply