|

Restaurantul Cube by Electrolux – experienta unica la care ai visat

 Sa iei cina in oras poate fi o experienta cu adevarat uluitoare, daca locul este potrivit, iar bucatarul priceput. Sa iei cina pe o cladire celebra din Europa este, insa, un gand utopic pe care multi credeau ca nu si-l mai pot implini. Pana cand a aparut restaurantul Cube by Electrolux.

 Cele trei restaurante Cube vor fi amplasate temporar pe o serie de cladiri celebre din Europa, in decursul anului 2011. Primul a fost inaugurat pe 1 aprilie, pe acoperisul Parc du Cinquantenaire din Bruxelles, Belgia.

 Scopul acestui restaurant este de a crea o experienta unica, care surprinde si inspira invitatii printr-o serie de gusturi nemaiintalnite si privelisti nemaivazute, in final stimulandu-i sa-si exploreze propriile limite data viitoare cand gatesc acasa, pentru prieteni sau familie.

 Cina, gatita profesionist si servita spectaculos

Restaurantul, realizat dintr-o structura transparenta si semi-transparenta, va putea fi vazut in varful unor monumente, cladiri celebre sau chiar platforme acvatice din Belgia, Italia, Rusia, Elvetia si Suedia, cate trei luni pentru fiecare loc.

Cube by Electrolux va colabora cu cate un bucatar diferit in fiecare oras, acesta urmand sa ofere retete special realizate, folosindu-se de ingredientele locale, pregatite cu precizie si performanta cu ajutorul electrocasnicelor Electrolux. Cand oaspetii ajung prima data in spatiul de 140 de metri patrati, acesta va fi disponibil pentru socializare, iar cand cina este gata, masa la care vor sta cele 18 persoane va fi coborata din tavan, urmand apoi a fi ridicata din nou cand cina s-a terminat si e timpul pentru discutiile de dupa masa.

 Show-uri si evenimente inedite

Bucataria va fi una deschisa, amplasata in centrul Electrolux Cube, bucatarii putand fi astfel urmariti in plina actiune. Chef-ul va fi parte integranta din experienta serii, atmosfera va fi una mai degraba apropiata unei cine intre prieteni, decat celei dintr-un restaurant traditional. Iluminarea, sunetele si ambianta vor fi controlate prin intermediul celor mai noi si performante sisteme, pentru a se asigura o atmosfera potrivita fiecarei ocazii.

In plus, o serie de evenimente speciale, care imbina moda, muzica si bunul gust, vor fi gazduite in Cube by Electrolux.

Citeste si:

Tags: ,

Leave a Reply