|

CONCURS Dizzy Pig (16-17) / Sprot condimentat, bureti ciobanesti

CLEO VICTOR
Ce parere aveti voi de o cantitate impresionanta de sprot bine spalat, condimentat cu Jamaican Firewalk si prajit … este cel mai ok insotitor pentru o bere in aer liber. Acestea sunt crontanelele perfecte cu care noi, acasa, ne delectam in weekend-uri, atunci cand avem prieteni in vizita si stam la taclale la o berica …
LIA ARDELEAN
Bureti ciobanesti
1 farfurie adanca cu bureti sau ciuperci
100 g slanina afumata
200 g branza de burduf.
Buretii sau ciupercile curatate se spala in mai multe ape si se lasa putin sa se scurga. In fiecare palarie de ciuperca se pune putina slanina afumata taiata marunt si putina branza. Se frig pe un jeratic mai putin incins. Se servesc cu mamaliga. In lipsa de jeratic, buretii sau ciupercile umplute se pun pe o tava neemailata si se coc in cuptorul bine incins sau pe plita masinii.
Se condimenteaza dupa gust cu marar, rozmarin si busuioc.
Cele 4 condimente Dizzy Pig sunt prezentate in recipiente de 237 ml, care asigura cate 96 de “portii” si costa, fiecare, 68 lei. Se pot comanda aici.

CampingGrill.ro si Bucatarescu va ofera si sansa de a castiga 4 asemenea seturi  de cate 4 condimente! Trimiteti la office@bucatarescu.ro  retetele voastre pentru gratar care s-ar potrivi amestecurilor descrise mai sus, precum si orice amintiri legate de condimente, si puteti castiga saptamanal cate un astfel de set de 4 condimente Dizzy Pig! Fotografiile reprezinta un plus, dar nu sunt obligatorii. Va rugam, nu copiati retete si/sau imagini de pe site-urile si blog-urile culinare! Sunt permise inscrieri multiple. Durata concursului: 27 aprilie – 25 mai 2011.

Mai multe informatii despre gratarul american cu afumatoare Big Green Egg, incalzitoarele de terasa, articole de camping, lazi frigorifice si diverse accesorii la CampingGrill.ro. Comenzi: 0728 TERASA (83 72 72).

 

 

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply