|

CONCURS Dizzy Pig (18-19) / Gratar cu Shakin’ the Tree

ADINA C.

Shakin’ the Tree mi se pare un amestec foarte potrivit pentru acest gratar.
Ingrediente:
1 kg carne de porc
1 kg pulpe de pui,usor crestate
1 lingura cimbru
1 lingura delicat
1 lingura de usturoi
1 lingura paprika
piper
Right-click here to download pictures. To help protect your privacy, Outlook prevented automatic download of this picture from the Internet.

Se taie carnea si se amesteca cu toate ingredientele.
Se lasa la rece ,acoperit ,24 de ore.
Se face pe gratar si se serveste cu o bere rece.

ANDREI PETRE TOTOLICI

Ceafa de porc cu cartofi prajiti

ingrediente

6 felii ceafa de porc 
o legatura de patrunjel
2 linguri mirodenii indiene tandoori masala (sau: mustar+fenicul+schinduf+seminte ceapa)
2 catei de usturoi
120 ml ulei de masline
 60 de ml otet balsamic
 sare, piper verde si  BBQ Dizzy Pig Jamaican Firewalk
Patrunjelul se spala bine, se toaca marunt si se amesteca cu mirodeniile indiene, apoi cu sare si piper si cu otettul balsamic si usturoiul pisat
Se freaca bine feliile de ceafa cu acest amestec, dupa ce au fost unse cu ulei de masline, apoi se aseaza feliile intr-un castron, se acopera cu BBQ Dizzy Pig Jamaican Firewalk si uleiul si se lasa peste noapte, acoperite cu folie alimentara.
Se incinge bine gratarul a doua zi si se frig bucatile de ceafa pana se rumenesc bine, pe ambele parti.
Pofta Buna!

 
…Cele 4 condimente Dizzy Pig sunt prezentate in recipiente de 237 ml, care asigura cate 96 de “portii” si costa, fiecare, 68 lei. Se pot comanda aici.

CampingGrill.ro si Bucatarescu va ofera si sansa de a castiga 4 asemenea seturi  de cate 4 condimente! Trimiteti la office@bucatarescu.ro  retetele voastre pentru gratar care s-ar potrivi amestecurilor descrise mai sus, precum si orice amintiri legate de condimente, si puteti castiga saptamanal cate un astfel de set de 4 condimente Dizzy Pig! Fotografiile reprezinta un plus, dar nu sunt obligatorii. Va rugam, nu copiati retete si/sau imagini de pe site-urile si blog-urile culinare! Sunt permise inscrieri multiple. Durata concursului: 27 aprilie – 25 mai 2011.

Mai multe informatii despre gratarul american cu afumatoare Big Green Egg, incalzitoarele de terasa, articole de camping, lazi frigorifice si diverse accesorii la CampingGrill.ro. Comenzi: 0728 TERASA (83 72 72).

Citeste si:

Tags: , , , ,

1 Response for “CONCURS Dizzy Pig (18-19) / Gratar cu Shakin’ the Tree”

  1. Bucatarescu says:

    …Aproape m-am hotarat asupra primilor doi castigatori, ii tin deocamdata in asteptare, poate mai apar si alti concurenti cu retete interesante!!!

Leave a Reply