|

CONCURS Dizzy Pig (24-25) / Dulceata de ardei iuti, ciuperci la gratar

JANA MIREA
Dulceata de ardei iuti
Familia mea e o mare consumatoare de condimente piperate, ne place la nebunie sa fie carnea condimentata bine si iute, am o reteta de “dulceata de ardei iute” pe care o folosesc  mult la varza  dulce, la sarmale  ,de ce nu si la gratar: 1\2 kg ardei iuti se toaca rondele, si se pune peste siropul facut din 500gr apa si 300 gr zahar, dupa ce siropul e legat,ardeii se pun in sirop si se mai lasa cateva minute apoi inkidem focul, se pune la borcan si folosim  unde vrem ,este foarte buna!
MIHAI DUNGACIU
Ciuperci la gratar
Daca esti satul de carne dar vrei totusi sa gusti ceva consistent, solutia o reprezinta ciupercile. Noi folosim din cele cu palarii mari, avand grija sa desprindem usor piciorusele. Pe ciuperci, intoarse cu fata in sus, punem un praf de condimente rosii (cele Dizzy Pig cred ca merg perfect), le stropim cu putin ulei si, la final, presaram parmezan sau orice alt cascaval tare ras fin. Daca avem si un vin bun alaturi, iata o gustare senzationala!
…Cele 4 condimente Dizzy Pig sunt prezentate in recipiente de 237 ml, care asigura cate 96 de “portii” si costa, fiecare, 68 lei. Se pot comanda aici.

CampingGrill.ro si Bucatarescu va ofera si sansa de a castiga 4 asemenea seturi  de cate 4 condimente! Trimiteti la office@bucatarescu.ro  retetele voastre pentru gratar care s-ar potrivi amestecurilor descrise mai sus, precum si orice amintiri legate de condimente, si puteti castiga saptamanal cate un astfel de set de 4 condimente Dizzy Pig! Fotografiile reprezinta un plus, dar nu sunt obligatorii. Va rugam, nu copiati retete si/sau imagini de pe site-urile si blog-urile culinare! Sunt permise inscrieri multiple. Durata concursului: 27 aprilie – 25 mai 2011.

Mai multe informatii despre gratarul american cu afumatoare Big Green Egg, incalzitoarele de terasa, articole de camping, lazi frigorifice si diverse accesorii la CampingGrill.ro. Comenzi: 0728 TERASA (83 72 72).

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply