|

Mai simplu ca oricând – Noile mixere verticale multifunctionale PHILIPS / Reteta: Peste cu salata de fenel

 

Redescoperă gătitul – nu ca pe o corvoadă necesară, ci ca pe o activitate relaxantă, inventivă, în care tu deţii controlul asupra timpului. Adesea, orele petrecute în bucătărie par interminabile, te lipsesc de energie şi te îndeamnă către alternative rapide, în detrimentul calităţii alimentelor pe care le consumi. Soluţia, însă, nu se află la bistro-ul din apropiere, ci chiar în bucătăria ta! Cu noile mixere verticale multifuncţionale Philips, ai un ajutor de nădejde: găteşti creativ şi sănătos, în cel mai scurt timp posibil.

 Mai multă destindere, mai puţin efort

Versatile, uşor de manevrat, noile mixere verticale multifuncţionale Philips HR1615, HR1614, HR1613, HR1611 îşi găsesc utilitatea pentru majoritatea mâncărurilor pe care vei dori să le prepari. Poţi să renunţi la tel sau la diferitele instrumente pentru tăiat – le vei avea pe toate încorporate într-un aparat eficient, conceput special pentru a-ţi uşura munca. Acestea vor tăia zarzavaturile, vor toca ceapa, carnea, vor amesteca frişca şi maioneza, vor prepara supele-cremă şi shake-urile pline de vitamine. Iar ţie îţi revine partea distractivă: să alegi combinaţii inventive de ingrediente şi să îi surprinzi pe cei dragi cu reţete noi, delicioase.

 Găteşte rapid şi variat!

Poţi găti o varietate de preparate cu cel mai mic efort, cu noua gamă de mixere verticale multifuncţionale Philips.

Cu o  putere de 650 de waţi şi 16 setări de viteză, modelul Philips HR1615 îţi aduce toate îmbunătăţirile necesare unui mixer de bucătărie vertical ultraperformant. Mixerul este prevăzut cu o lamă cu dublă acţiune care taie orizontal şi vertical, iar pentru amestecurile de ingrediente dintre cele mai dificile, ai la dispoziţie butonul Turbo de putere suplimentară. De asemenea, mixerul dispune de un accesoriu de tocat, pentru alimente pretenţioase ca ceapa, brânza tare, etc. Tija din oţel inoxidabil, detaşabilă, este uşor de manevrat şi curăţat. Protecţia pentru lamă, împotriva stropirii, te scuteşte de curăţenia istovitoare cu care te-ai obişnuit, după gătit, iar cablul lung, de 1.3 metri îţi asigură o manevrare uşoară şi flexibilitate. Pentru o utilizare confortabilă, mixerul este dotat cu mânere şi butoane moi. În timpul depozitării, vei putea proteja lama cu ajutorul capacului de protecţie. Cât despre modalităţile de păstrare a supelor, a piureurilor sau a shake-urilor, nu trebuie să îţi faci griji, pentru că mixerul este echipat cu un bol de 1 litru cu capac.

Din aceeaşi gamă, modelul Philips HR1613 vine în plus cu un accesoriu tel pentru creme, frişcă şi maioneză şi cu un bol pentru pregătirea şi păstrarea preparatelor cu o capacitate de 1.7 litri. Când nu îl foloseşti, bolul este ideal pentru depozitarea mixerului vertical multifuncţional Philips HR1613.

 Şi pentru că începe sezonul roşiilor coapte, îţi propunem şi o reţetă gustoasă şi uşoară, pe care o poţi prepara în cel mai scurt timp cu un mixer vertical multifuncţional performant:

Peşte cu salată de fenel pentru zilele calde, de vară

4 porţii/timp de preparare 15 minute

Ingrediente: 4 fileuri dezosate de peşte (Tilapia sau Pangasius), 600 g de roşii coapte, 400 g de bulbi de fenel curăţaţi, 50 g parmezan, o mână de rucola, o jumătate de lămâie, sare, ulei de măsline

Adaugă un praf de sare peste fileurile de peşte şi prăjeşte-le în ulei de măsline, până devin aurii pe ambele părţi. Taie roşiile felii. Pune fenelul tăiat cubuleţe împreună cu parmezanul în vasul de tocat şi mărunţeşte-le la viteză medie. Pune roşii şi fenel în vas şi amestecă. Adaugă sare după gust. În final, pune ulei de măsline şi frunze de rucola, fără să amesteci. Aşează salata în farfurii lângă fileurile de peşte asezonate cu suc de lămâie… şi bucură-te de gustul grozav!

 Preţuri:

Noul mixer vertical multifuncţional Philips HR1615: 249 lei

Noul mixer vertical multifuncţional Philips HR1614: 174 lei

Noul mixer vertical multifuncţional Philips HR1613: 205 lei

Noul mixer vertical multifuncţional Philips HR1611: 182 lei

 

Despre Royal Philips Electronics

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii. Ca lider mondial în sectoarele sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat,  Philips integrează tehnologia şi designul pentru a oferi soluţii complete, ce au la bază înţelegerea consumatorului şi promisiunea brandului, “sense and simplicity”. Având sediul central în Olanda, Philips are aproximativ 119.000 de angajaţi în peste 60 de ţări. Cu vânzări de 25,4 miliarde Euro în 2010, compania este lider pe pieţele echipamentelor  de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul  iluminatului, precum şi pe pieţele produselor de lifestyle pentru îngrijire personală şi divertisment. De asemenea, Philips deţine poziţia de lider pe piaţa televizoarelor cu ecran plat, produselor de bărbierit electrice şi de îngrijire corporală, produselor portabile de divertisment şi îngrijire a sănătăţii bucale. Mai multe despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter

 

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply