|

ALINA, cat de sexy e Miss Intercontinental! / 12 FOTO de Dan Oprea

ALINA CLAPA a obtinut, in cadrul concursului Miss Romania 2010, titlul de Miss Intercontinental, calitate in care a participat la mai multe concursuri de miss internationale, precum si la alte evenimente la nivel inalt. Apreciatul model a realizat un material incitant pentru  www.bucatarescu.ro impreuna cu  fotograful Dan Oprea, de la studioul Mirage DO din Cluj, autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale si cel care a promovat-o constant pe RALUCA OLARIU, clujeanca recunoscuta drept “fata cu fundul perfect”, protagonista proiectului CULORILE PASIUNII,pentru care au fost explorate albul glacialrosul senzual, negrul tenebros , albastrul reveriilor muzicale si rozul tip Barbie

(c)Bucatarescu & Dan Oprea, 2011. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

S-o lasam pe ALINA sa se prezinte singura:
“M-am nascut in anul 1984 intr-o zi torida de vara a lunii iulie. Sunt o fire foarte sociabila sensibila dar  foarte incapatanata.
Ca pasiuni,  am echitatiam, calatoriile, lectura si filmele. Imi plac cartile de aventura dar si cele despre paranormal .
Am 26 ani, iar masurile mele sunt 90 cm (sani)/63 cm (talie)/90 cm (solduri). Am 1,78 metri  inaltime si 55 kg greutate.
 
Mi-am inceput cariera de model la 19 ani si de atunci am prezentat pentru companii renuminte: Diesel,  Morgan, Chopard,  Cartier sau Versace dar si pentru designeri romani ca Mihai Albu sau Catalin Botezatu. Am terminat facultatea de management si, datorita faptului ca sunt o persoana foarte comunicativa, imi place sa cred ca sunt un bun director de vanzari la firma pentru care lucrez.
Cel mai exotic loc vizitat de mine este Republica Dominicana, unde am reprezentat Romania la concursul Miss Intercontinental in noiembrie 2010  si am avut parte de una dintre cele mai inedite si frumoase experiente in viata mea.
Imi doresc sa vizitez China si SUA( Los Angeles) si sper ca pana la sfarsitul anului sa imi indeplinesc acest mic itinerar.
La capitolul competitii urmeaza Miss Turism Planet 2011 in Grecia, la Atena, care se va tine din 28 iunie pana in 11 iulie. La concursurile internationale,  ai nevoie de tarie de caracter  pentru a rezista concurentei acerbe. Este necesara cunoasterea a minimum doua limbi de circulatie internationala. Eu vorbesc fluent engleza si spaniola. Un concurs se pregateste cu cel putin o luna inainte,  incepand cu multa miscare  si masaj si terminand cu alegerea vestimentatiei celei mai potrivite,  care trebuie sa fie una extrem de diversificata.
Ca planuri de viitor, imi doresc enorm   o familie  si sa studiez la New York Film Academy  in SUA  pentru a-mi indeplini un vis – acela de a fi actrita…
Motto-ul meu in viata este sa incerc sa fiu cat mai buna cu oamenii din jur pentru ca MAINE s-ar putea sa nu existe… traiesc la maximum  fiecare clipa, dar cu multa dragoste si intelegere fata de cei din jur”.
…Bucatarescu pariaza pe ALINA!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply