|

NIVEA Fitness Club

NIVEA Fitness Club, www.nivea.ro/NIVEAFitnessClub, un site cu programe individuale de fitness concepute de Sarah Maxwell, sfaturi de nutriţie şi sfaturi pentru îngrijirea pielii. Pentru a scăpa de kilogramele în plus şi pentru a avea o piele mai fermă şi mai frumoasă este nevoie de puţin efort, dar şi de un stil de viaţă sănătos. Tocmai de aceea, NIVEA vine în ajutorul tău cu un plan de fitness şi sfaturi de nutriţie pentru o silueta de vis. În timp ce produsele de îngrijire NIVEA acţionează din exterior, la nivelul pielii, exerciţiile fizice şi dieta acţionează din interior pentru un efect îndelungat şi susţinut.

 Produsele NIVEA pentru o piele mai fermă, fără celulită

Lotiunea de corp pentru fermitate NIVEA Q10 Plus, cu formula cu coenzima Q10 proprie pielii şi rezerva specială de energie penetrează în profunzime straturile superioare ale pielii pentru a stimula producţia de energie proprie pielii. Pielea devine vizibil mai fermă  şi mai netedă după aproximativ două săptămâni.(preţ 18,74 lei).

Gelul-cremă anticelulitic NIVEA Good-Bye Cellulite reprezintă combinaţia unică dintre cele două ingrediente active L-Carnitina şi extractul natural de Lotus reduce vizibil celulita şi previne apariţia ei. Cu o textură uşoară şi cu un miros plăcut, gelul-cremă Good-Bye Cellulite este uşor de aplicat, fără a mai necesita masaj masaj suplimentar şi se absoarbe rapid în piele. (preţ 38,59 lei).

Serul anticelulitic cu efect in 10 Zile NIVEA Good-Bye Cellulite 10 DAYS îndepărtează celulita în doar 10 zile. Datorită combinaţiei de L-Carnitina si extract de lotus, serul acţionează de două ori mai intens şi mai eficient, fără a mai necesita masaj. Are un miros plăcut şi se absoarbe rapid în piele.(preţ 54,04).

 Accesează NIVEA Fitness Club

Sarah Maxwell, expert în fitness şi ambasador NIVEA, dar şi soţie şi mamă a doi copiii, a elaborat o serie de exerciţii pe care femeile le pot face in fiecare zi, în timp ce îşi fac şi treburile zilnice: în timp ce dau cu aspiratorul, când vin acasă cu sacoşele de la cumpăraturi, atunci când stau în faţa televizorului sau când se joacă cu copiii. Nu vorbim de exerciţii fizice epuizante sau de diete stricte, ci de exerciţii simple care pot fi inserate în rutina zilnică. Ai nevoie doar de puţină motivaţie. Tocmai de aceea, NIVEA a pus bazele clubului 10 Million Fitness Club,

 Sfaturi pentru nutriţie

  • Mănâncă înainte de a merge la cumpărături. Te va ajuta sa eviţi tentaţiile
  • Întocmeşte lista de cumpărături înainte de a merge la supermarket, pentru a nu fi luată de valul promoţiilor
  • Nu sări peste micul dejun. Acesta te ajută să ai un metabolism mai rapid

 Exerciţii pe care le poţi face acasă

  • Spălatul ferestrelor sau ştersul prafului sunt două metode prin care poţi să lucrezi partea superioară a corpului.  Întinde-te cât de mult poţi când faci aceste activităţi pentru a arde cât mai multe calorii.
  • Dansează prin casă. Pune-ţi muzica preferată şi lasa-te în voia simţurilor: cântă, dansează, sari.
  • Urcă şi coboară scările. Acest tip de exerciţiu îţi va îmbunătăţi condiţia fizică şi îţi va tonifia partea inferioară a corpului. Poţi încerca să urci câte două trepte, dar trebuie să ai şi o postură corectă.

 Exerciţii pe care le poţi face la serviciu

  • Stai pe scaun cu spatele drept. Poţi lucra acest exerciţiu cu o sticlă cu apă. Ţine coatele pe lângă corp şi mâinile întinse, ridică sticla până la nivelul pieptului, apoi întinde din nou mâinile pe lângă corp. Poţi repeta exerciţiul de 12-16 ori şi poţi face 2-3 seturi de exerciţii. De asemenea, poţi să creşti greutatea treptat, punând mai multă apă în sticlă.
  • Într-o mică pauză în birou, stai in picioare, cu spatele drept şi mâinile în şold şi ridică-te pe vârfuri. Poţi repeta acest exerciţiu de 20-30 de ori.
  • Poţi face exerciţii cu mingea. În timp ce stai pe scaun cu spatele drept, ţine o minge între palme, la nivelul pieptului şi apasă pe minge, avînd grijă să nu ridici umerii. Acest exerciţiu este bun pentru tonifierea sânilor.

 Peste 10 milioane de femei din întreaga lume cumpără în fiecare an produse pentru îngrijirea corpului NIVEA Q10plus. Femeile din Europa, Asia, America de Sud şi Statele Unite au încredere în expertiza brandului NIVEA şi în produsele de îngrijire pentru o piele mai frumoasă şi mai fermă. Iar acum, cu planul de pregătire online, silueta de vis poate deveni realitate.

Citeste si:

Tags: ,

Leave a Reply