|

Noua generaţie Eucerin Hyaluron Filler

Acum cu de 5 ori mai mult acid hyaluronic!

 Râdem. Ne încruntăm. Ne bucurăm de soare. Iar anii trec şi toate acestea lasă urme pe chipul nostru. La început linii fine, dar care în timp se adâncesc. Pentru a putea lupta eficient împotriva procesului natural de îmbătrânire a pielii, cercetătorii de la Eucerin au dezvoltat o nouă generaţie de creme Eucerin Hyaluron Filler, care umplu ridurile din profunzime.

 Gama Eucerin Hyaluron Filler are acum o formulă nouă, cu o concentraţie de până la 5 ori mai mare de acid hyaluronic, care acţionează eficient asupra ridurilor profunde şi hidratează plăcut pielea. Inovaţia Eucerin a fost transpusă, de asemenea, într-un nou design al gamei. Aceasta conţine 5 produse: noua cremă de zi pentru ten normal şi mixt, crema de zi pentru ten uscat, crema de noapte, crema de ochi şi serumul concentrat.

 Doar Eucerin, prin inovaţia anti-rid pe 3 nivele, utilizează combinaţia unică dintre acidul hyaluronic şi bio-glicozidul saponină, care luptă eficient împotriva ridurilor chiar acolo unde acestea se formează. În noua formulă, datorită combinaţiei dintre acidul hyaluronic cu greutate moleculară mică şi acidul hyaluronic cu greutate moleculară mare, cremele acţionează atât în straturile superficiale cât şi în profunzimea pielii:

  • acidul hyaluronic cu greutate moleculară mare acţionează asupra ridurilor fine din stratul epidermal de suprafaţă, imediat după aplicare
  • acidul hyaluronic cu greutate moleculară mică acţionează în profunzimea stratului epidermal, unde se formează ridurile profunde
  • bio-glicozidul saponină s-a dovedit a fi cel mai eficient stimulator al producţiei de acid hyaluronic în celulele stratului epidermal, acolo unde se formează ridurile profunde.

  Crema de zi pentru ten normal şi mixt Eucerin Hyaluron Filler SPF 15+UVA

Formula uşoară a noii creme din gama Eucerin Hyaluron Filler răspunde ideal nevoilor tenului normal şi mixt, gras în zona “T” a feţei şi uscat în rest. Tenul capătă un aspect fin şi o catifelare mată, pentru un timp îndelungat. Protecţia UVA previne semnele îmbătrânirii premature şi adâncirea ridurilor. Crema este o excelentă bază pentru machiaj.

Preţ: 99 lei, 50 ml

 Crema de zi pentru ten uscat Eucerin Hyaluron Filler SPF 15+UVA

Eucerin ştie că pielea uscată şi sensibilă are nevoie de o îngrijire foarte atentă. Hyaluron Filler pentru ten uscat estompează ridurile profunde, iar cele din jurul gurii sunt vizibil reduse în scurt timp. Pielea rămâne fina şi suplă, chiar de la primele utilizări. Datorită factorului de protecţie 15 +  şi protectia UVA, crema previne apariţia semnelor îmbătrânirii premature şi adâncirea ridurilor. Aplicaţi crema dimineaţa pe faţă, gât şi decolteu, după curăţarea prealabilă. Poate fi folosită ca bază de machiaj. 

Preţ: 102 lei, 50 ml

 Crema de noapte Eucerin Hyaluron Filler

Oferă îngrijire intensivă pe timpul nopţii. Datorită fomulei noi care conţine de cinci ori mai mult acid hialuronic, Eucerin Hyaluron Filler cremă de noapte luptă acum mai eficient împotriva ridurilor, chiar acolo unde acestea se formează, adică în straturile profunde ale epidermei. Contine Dexpanthenol, pentru a susţine regenerarea pielii în timpul nopţii. Pentru un efect anti-rid mai puternic, o dată pe săptămână crema poate fi aplicată ca mască de faţă.

Preţ: 106 lei, 50 ml

 Eucerin Hyaluron-Filler cremă pentru ochi

Formula nouă conţine de trei ori mai mult acid hialuronic. Datorită acestei formule, ridurile din jurul ochilor sunt vizibil reduse. De asemenea, produsul oferă protecţie solară împotriva razelor UV (SPF10+UVA). Este testat oftalmologic şi este recomandat şi purtătorilor de lentile de contact.

Preţ: 92 lei, 15 ml

  Eucerin Hyaluron-Filler Serum Concentrat

Serumul concentrat a fost dezvoltat de Eucerin pentru a spori efectul îngrijirii zilnice anti-rid, pentru un aspect al pielii mai tânăr şi mai învigorat, din interior, fără injecţii! Aplicat pe termen lung sau ca o măsură rapidă, Hyaluron-Filler Serum Concentrat ajută la îmbunătăţirea vizibilă a tenului. Pielea este mai revigorată şi arată mai tânără. În momentul aplicării, serumul pătrunde rapid în straturile adânci ale epidermei. Folosirea zilnică a serumului conferă pielii o îmbunătăţire rapidă şi volum de durată.

Serumul concentrat are 6 fiole a câte 5 ml fiecare. Cantitatea dintr-o fiolă este suficientă pentru o săptămână. O poţi avea mereu cu tine, pentru că fiola este mică şi încape în orice poşetă.

Preţ: 115 lei

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply