|

IULIA MLADIN, Miss Facebook, se rasfata SEXY in Grecia!

Iulia Mladin, castigatoarea ravnitului titlu Miss Facebook, isi continua aventurile turistice care au consacrat-o. Dupa ce a reusit o promovare originala a Cetatii Rasnov,  dar si a altor frumuseti ale Romaniei, recent ea a revenit in Grecia, una din tarile care o atrag in mod special. Aici, ea a realizat, impreuna cu fotografii  Maria Musat si Bogdan Costea , imagini in exclusivitate pentru Bucatarescu, intr-un efort cu totul special de a promova frumusetea litoralului elen, dar si aromele bucatariei grecesti, in fata carora a cedat total.  Fascinata de natura, Iulia a realizat si mai multe fotografii care pun in valoare specificul locurilor.

(c)Bucatarescu 2011. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Iulia a vizitat zona de nord a Greciei, in special Salonic si Halkidiki, convingandu-se ca, in ciuda crizei, turismul functioneaza aici perfect, oferind resurse nelimitate de frumusete naturala si de caldura umana.   Iulia a preferat plajele, dar si gradinile,  pentru sedintele foto, desfasurate cu sprijinul hotelului Eagles Palace din Halkidiki (http://www.eaglespalace.gr) . “Grecii isi iubesc turistii si stiu sa ii respecte si sa-i protejeze. Situatia speciala din aceasta tara nu ne-a afectat deloc”, a declarat Miss Facebook, un veritabil ambasador al turismului de calitate.  ”Mai mult decat atat, nu am simtit nici o clipa presiunea politicului. Dimpotriva, aceasta vacanta a reusit sa ma izoleze de lumea stressanta. Sunt mai odihnita ca niciodata, gata sa reincep itinerariile turistice prin tara si nu numai!”

Citeste si:

Tags: , , , , ,

7 Responses for “IULIA MLADIN, Miss Facebook, se rasfata SEXY in Grecia!”

 1. Mihai says:

  superbe fotografii!!! au reusit sa redea adevarata senzualitate a Iuliei.
  SUCCES, Iulia!

 2. adrian says:

  De fiecare data cand admir fotografii de-ale Iuliei Mladin, regasesc aceeasi nota deosebita, pe chipul ei, un “ceva anume” special…
  Curaj si multa, multa bafta, Iulia!

 3. florin george says:

  I love you!!!!!!!!!

 4. [...] fotografii au fost realizate pentru Bucatarescu iar scopul acestora e de a promova litoralul [...]

 5. Foxcrawl says:

  s-a orientat bine in grecia unde turismul e la el acasa, bucataria greceasca e apropiata de cea romaneasca, plus ca in perioada asta de criza e rentabil p-acolo daca ai un job platit ok.

 6. [...] “Grecii isi iubesc turistii si stiu sa ii respecte si sa-i protejeze. Situatia speciala din aceasta tara nu ne-a afectat deloc. Mai mult decat atat, nu am simtit nici o clipa presiunea politicului. Dimpotriva, aceasta vacanta a reusit sa ma izoleze de lumea stresanta. Sunt mai odihnita ca niciodata, gata sa reincep itinerariile turistice prin tara si nu numai!”, a declarat Miss Facebook pentru Bucatarescu.ro [...]

Leave a Reply