|

TOPOLOVEANA: Dulceața de cireșe negre fără zahăr adăugat și fără conservanți!!! (FOTO)

este deținătoarea distincției ITQI Superior Taste Award 2011. A fost înregistrată la OSIM în anul 2010. 

Dulceața de cireșe negre ”Topoloveana” fără zahăr adăugat și fără conservanți 

Topoloveana este o dulceață, produsa de Sonimpex (care a lansat si faimosul magiun natural de prune sau zacusca fara E-uri!),  care păstrează integrală pulpa cireșelor, îmbibată de sucul natural de măr. Este 100% naturală, fără adaos de zahăr şi fără conservanţi. Topoloveana este un nou produs din seria de delicatese naturale in spiritul traditiei romanesti.

Compoziție: Dulceața de cireșe negre ”Topoloveana” fără zahăr adăugat și fără conservanți contine numai cireșe negre proaspete, recoltate la maturitate, și sirop concentrat de mere. 100 gr. de produs finit reprezinta 65 % cireșe negre, 33 % suc de mar si 2% suc de lamaie. Nu se folosesc zahar rafinat sau alti indulcitori industriali, ci, in buna traditie a casei, numai zaharuri naturale!

Calități nutritive: Dulceața de cireșe negre ”Topoloveana” fără zahăr adăugat și fără conservanți este un dulce natural foarte sănătos, cu o valoare energetică medie (258 Kcal/100 gr), are un conținut bogat în fibre alimentare solubile şi insolubile (17,34%). Cireșele au o acțiune antiinfecțioasă (măresc reacția naturală de apărare a organismului), antireumatismală și antirahitica. Ele sunt un reglator hepatic și gastric, un sedativ al sistemului nervos, contribuie la regenerarea țesuturilor și au efect laxativ. Dulceaţa păstrează aproape intacte proprietăţile nutritive ale cireşelor, datorită procedeului tradiţional de preparare de la Topoloveni: în cazane cu pereţi dubli, fără foc direct, fructele sunt aduse la temperatura de maximum 60 de grade pentru evaporarea apei.

MAINE: Se lanseaza un nou concurs Bucatarescu … cu premii care vor consta in borcane de dulceață de cireșe negre ”Topoloveana” fără zahăr adăugat și fără conservanți!

Recomandare Bucatarescu: Evenimentul gourmet al verii 2011 - Dulceața de cireșe negre ”Topoloveana” fără zahăr adăugat și fără conservanți!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

1 Response for “TOPOLOVEANA: Dulceața de cireșe negre fără zahăr adăugat și fără conservanți!!! (FOTO)”

Leave a Reply