|

CARNEXPO – prima editie!

Primul targ international de carne in Romania : 21-24 septembrie la Romaero Baneasa

Targul va gazdui producatori de carne si de produse din carne dar si furnizori de materii prime, echipamente si utilaje

Industria carnii din Romania organizeaza in premiera pentru piata locala dar si pentru cea Sud-Est Europeana, Targul International al Carnii si Produselor din carne, ce se va desfasura sub denumirea generica CARNEXPO, la Romaero Baneasa in perioada 21-24 septembrie.

CARNEXPO, organizat de revista INDUSTRIACARNII.RO va aduce la un loc cei mai importanti factori de decizie din sector, atat din mediul privat, cat si din partea autoritatilor.

„Am simtit nevoia sa organizam o expozitie internationala dedicata industriei carnii, sub toate aspectele ei, datorita semnalelor primite de la colaboratorii nostrii din piata. Am inteles ca e nevoie de o cooperare mai stransa intre piata romaneasca si cea internationala si ca jucatorii activi de pe piata noastra vor sa fie mereu la curent cu ultimile inovatii din sector. CARNEXPO este primul targ din Romania de o asemenea anvergura si primul eveniment care se adreseaza tuturor sectoarelor din industria carnii, incepand de la crescatorii de animale si procesatorii de carne pana la marii distribuitori ” Eugen Capra, Project Manager CARNEXPO.

Eveniment unic pentru industria locala a carnii si produselor din carne, CARNEXPO va reuni principalii jucatori din industrie, de la crescatorii de animale, producatorii de carne, furnizorii de echipamente si utilaje, dar si distribuitori de carne si produse din carne. Companiile expozante vor fi atat cei mai importanti jucatori din piata internationala, cat si cei autohtoni, cu sedii si puncte de lucru in toate zonele tarii, demonstrand, astfel, ca desi nu a fost unul dintre cele mai promovate domenii, segmentul de carne, echipamente si produse derivate este unul de amploare in Romania.

„CARNEXPO este o expozitie internationala care are ca scop principal consolidarea imaginii companiilor si brandurilor prezente. Participantii dar si vizitatorii vor gasi aici cele mai noi si mai avantajoase oferte de produse din industria carnii si vor avea ocazia sa afle cele mai importante tendinte care modeleaza piata de profil. In acelasi timp, CARNEXPO ofera o excelenta oportunitate de a stabili noi parteneriate si relatii de business” Eugen Capra, Project Manager CARNEXPO.

 Timp de 4 zile, atat expozantii cat si vizitatorii vor avea astfel ocazia sa afle care este evolutia tehnologiilor din industria carnii, dar si trendurile care influenteaza acest sector.

Reprezentati ai celor mai importante asociatii de profil din tara dar si la nivel European, cercetatori renumiti la nivel international in industria carnii, dar si unii dintre cei mai activi jucatori Europeni din acest sector se vor intalni la CARNEXPO cu jucatori activi din industria locala a carnii si vor dezbate teme de maxim interes pentru dezvoltarea sanatoasa si durabila a industriei.

Cu o suprafata de expunere aproape dubla fata de media targurilor specializate organizate in Romania, targul international CARNEXPO va ocupa o arie de peste 6000 mp si promite a fi evenimentul de referinta pentru industria carnii din Europa de Sud Est.

Revista INDUSTRIACARNII.RO a fost fondata in 2008 si este cea mai importanta publicatie de specialitate ce se adreseaza specialistilor din industria carnii. Are un tiraj de peste 4000 de exemplare, este tiparita o data la 2 luni si se distribuie gratuit in tara dar si in strainatate catre companiile active in acesta industrie. INDUSTRIA CARNII.RO prin formatul sau, este menita sa aduca informatii proaspete, oportunitati de afaceri, finantari, solutii tehnice tuturor celor care activeaza in acest domeniu: crescatori de animale, producatori, importatori, distribuitori, specialisti, fiind un canal profesionist de comunicare pentru intreaga industrie a carnii din Romania.

 Seminarii și workshopuri organizate în cadrul târgului CARNEXPO – Primele dezbateri „la scenă  publică” în piața de carne – Tehnologii Hightech  în procesarea  cărnii

Antreprenorii din industria cãrnii vor putea să participe la o serie de seminarii și workshop-uri organizate cu ocazia târgului CARNEXPO,  unde vor fi dezbătute cele mai noi oportunități de dezvoltare a afacerilor, cu accent pe creșterea competitivității firmelor românești într-un mediu economic în curs de globalizare.

In cadrul expoziției CARNEXPO  vor avea  loc o serie  de evenimente  unde vor fi prezenți  specialiști în domeniu, dintre care: “Târgul de carne și preparate din carne CARNEXPO”, expoziția “Inovație și Tehnologie în industria cărnii”, “Conferința internațională Future Meat Evolution” , “Adunarea generală a industriei cărnii din România”  și seminarul ” Procesarea  prin Inalta Presiune a produselor din carne”.

  “Inovație și Tehnologie în Industria Cărnii”

In cadrul expoziției “Inovație și Tehnologie în Industria Cărnii” vizitatorii vor avea posibilitatea să întâlnească cele mai importante companii din domeniu, pentru care inovația și tehnologia sunt două segmente nelipsite în dezvoltarea industriei noastre. Această expoziție ne va dezvălui ultimele tendințe și apariții în ceea ce privește evoluția tehnologiilor din industria carnii prin expunerea de utilaje și echipamente de ultimă generație dar și a celor mai bune oferte de la cei mai importanți furnizori din lume.

“Adunarea generală a industriei cărnii din România”

Puterea industriei cărnii constă în unitate, astfel CARNEXPO va prilejui întalnirea celor mai importante personalități din domeniu la “Adunarea generală a industriei cărnii din România” eveniment organizat în parteneriat cu principalele asociații și patronate din domeniu.

“Future meat evolution”

De asemenea la conferința internațională, “Future meat evolution” vor participa toate asociațiile și patronatele din industria cărnii din România, dar și unele dintre cele mai importante instituții de acest gen din Europa, organizator fiind rețeaua de excelență High Tech Europe, prin Asociația Română a Cărnii si TRITECC. Planul central de discuții va avea ca subiect principal stabilirea perspectivelor de dezvoltare a industriei cărnii cât și posibilitatea de relaționare cu parteneri din Europa. Seminarul dedicat tehnologiilor de vârf din industria alimentară care va fi organizat în cadrul CARNEXPO, va pune accent pe procesarea prin înaltă presiune și va avea ca scop familiarizarea specialiștilor din  sectorul cărnii cu procedee de prelucrare mai eficiente, care își fac tot mai mult loc în industria europeană.  Experții străini vor prezenta temele în cauză și vor fi la dispoziția industriașilor români pentru a răspunde întrebărilor legate de principiile tehnologiilor high-tech și mai ales de aplicarea practică în fabricile de procesare a cărnii. Sunt așteptați participanți care să se înscrie în tendința permanentă a procesatorilor de a fi la zi cu noutățile din tehnologia mondială.

 “Târgul de carne CARNEXPO  va fi o buna oportunitate pentru producătorii de carne și preparate din carne pentru a-și etala maiestria în realizarea celor mai savuroase preparate romanești și de a avea o mai bună înțelegere a pieței de profil prin analizarea directă a reacțiilor publicului țintă având posibilitatea să fie în contact direct cu clientul final și să obțină un feed-back imediat.

Această expoziție va fi dedicată în mod special producătorilor din România, astfel că toti cumpăratorii de carne proaspătă și mezeluri vor avea oportunitatea să găsească produse și preparate din toate zonele țării. Pe întreaga perioadă a expozitiei, vizitatorii vor beneficia de promoții și lansări de produse, având totodata posibilitatea de a se întalni într-un singur loc cu producători din țară și din străinătate și de a încheia parteneriate pe termen lung” – Eugen Capră, Project Manager CARNEXPO

Primul târg de carne, produse din carne, utilaje și echipamente

 CARNEXPO, organizat de revista INDUSTRIACARNII.RO este un eveniment unic pentru industria locală a cărnii și produselor din carne, reunind  principalii jucători din industrie, de la crescătorii de animale, producătorii de carne, furnizorii de echipamente și utilaje, dar și distribuitori de carne și produse din carne.

Timp de 4 zile, atât expozanții cât și vizitatorii vor avea astfel ocazia să afle care este evoluția tehnologiilor din industria cărnii, dar și trendurile care influențează acest sector.

Reprezentanți ai celor mai importante asociații de profil din țară dar și la nivel European, cercetători renumiți la nivel internațional în industria cărnii  dar și unii dintre cei mai activi jucători Europeni din acest sector se vor întalni la CARNEXPO  cu  jucătorii activi din industria locală a carnii și vor dezbate teme de maxim interes pentru dezvoltarea sănătoasă și durabilă a industriei.  

Cu o suprafață de expunere aproape dublă față de media târgurilor organizate în România, târgul internațional CARNEXPO  va ocupa o arie de peste 6000 mp și promite a fi evenimentul de referință pentru industria cărnii din Europa de Sud Est.

INDUSTRIACARNII.RO a fost fondată în 2008 și este editată de ADDOR  Media Press, are un tiraj de peste 4000 de exemplare,  este tipărită o data la 2 luni și se distribuie gratuit către companiile active în acestă industrie. Revista se adresează tuturor jucătorilor din acest sector începând cu crescătorii de animale, până la furnizorii de utilaje și materii prime pentru fabricarea produselor din carne.

 

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply