|

HOLLY PEERS in SANII GOI/ 15 FOTO nud cu HOLLY PEERS

HOLLY PEERS  continua sa fascineze imaginatia barbatilor cu un nou pictorial excitant, in care arata tot ce are ea mai bun, inclusiv sanii superbi, dupa care ofteaza fotbalistii din Premier League!

Recent, v-am prezentat pe SOPHIE HOWARD si HOLLY PEERS  jucandu-se senzual impreuna,  ba chiar rupand efectiv de pe ele tricourile echipelor de fotbal favorite. Pe SOPHIE HOWARD v-am dezvaluit-o si intr-un alt pictorial incitant. Cele doua englezoaice fac parte din categoria modelelor din UK dotate cu sani mari sau foarte mari si care au tangenta cu fotbalul:  ALICE GOODWIN, LUCY PINDER, RHIAN SUGDEN , ROSIE JONES IMOGEN THOMAS, LEILANI DOWDING, SAMMY BRADDY sau EMMA FRAIN.

 …Iat-o in Nuts via Egotastic!  , pe HOLLY PEERS!

Citeste si:

Tags: , , , ,

1 Response for “HOLLY PEERS in SANII GOI/ 15 FOTO nud cu HOLLY PEERS”

  1. [...] HOLLY PEERS continua sa fascineze imaginatia barbatilor cu pictoriale excitante, in care arata tot ce are ea mai bun, inclusiv sanii superbi, dupa care ofteaza fotbalistii din Premier League! HOLLY PEERS s-a nascut pe 30 iulie 1987, la Manchester. S-a remarcat ca “Fata de la Pagina 3″ in cotidianul The Sun, in 2009. In 2010, a intrat in Top 5 “Sexy Babes” din UK. La ora actuala, pentru fata din Manchester si-au aratat interesul atat fotbalistii lui Sir Alex Ferguson de la Manchester United, cat si “Cetatenii” de la City ai lui Roberto Mancini. Inca nu s-a aflat cine va reusi primul sa obtina o intalnire cu HOLLY PEERS, detinatoarea unor sani ca niste mingi de fotbal… [...]

Leave a Reply