|

IMOGEN THOMAS, box in SANII GOI/ 15 FOTO cu amanta lui Ryan Giggs, IMOGEN THOMAS

IMOGEN THOMAS, dupa ce l-a nenorocit pe Ryan Giggs, vedeta celor de la Manchester United, a trecut de la fotbal la box topless! V-am prezentat-o pe IMOGEN THOMAS intr-un pictorial nud recent, dar acum ea este mai provocatoare si mai periculoasa ca oricand.

Cum IMOGEN THOMAS a frecventat, se pare, si patul lui Cristiano Ronaldo, ea s-a alaturat in galeria modelelor din UK dotate cu sani mari sau foarte mari si care au tangenta cu fotbalul:  ALICE GOODWIN, LUCY PINDER, RHIAN SUGDEN , ROSIE JONES ,  SAMMY BRADDY sau EMMA FRAIN

IMOGEN THOMAS este model galez, Miss Tara Galilor 2003 si fosta concurenta la Big Brother in Anglia, dar, mai presus de toate, este femeia (plinuta si) fatala care i-a transformat viata in iad internationalului Ryan Giggs. Simbolul istoric al lui Manchester United a avut o aventura prelungita cu IMOGEN THOMAS si asta era sa-l coste casnicia. Pana la urma l-a costat doar o suita de cadouri scumpe, fiindca, intre timp, s-a descoperit si relatia sa cu cumnata! Conform Egotastic! , IMOGEN THOMAS tocmai a efectuat o sedinta foto avand ca scop promovarea unei linii de articole vestimentare pentru fitness. Iata 15 foto de la aceasta sedinta cu durdulia dar mereu apetisanta IMOGEN THOMAS!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply