|

Oktoberfest la KIKA

 În zilele 15 – 18 septembrie 2011, kika te invită să petreci Oktoberfest la magazinul kika Militari, alături de cei dragi, în spaţiul special amenajat –  un cort în faţa magazinului.

 În acest cort, kika a recreat pentru clienţii magazinului atmosfera specifică Oktoberfest. Muzica nemţească, berea la draft şi meniul bavarez, din care fac parte mâncăruri precum ciolan de porc afumat cu varză călită, cârnaţi nemţesti, salată de cartofi, sniţel de pui, vor face deliciul vizitatorilor.  

 kika are şi o ofertă pentru această perioadă. Astfel, pentru cumpărături zilnice cumulate în valoare de minimum 500 Ron, fiecare client va primi două vouchere în valoare totală de 32 de Ron, pentru 2 meniuri Oktoberfest, pentru a se bucura din plin de spiritul acestei sărbători.

 ”Oktoberfest înseamnă bună dispozitie, împărtăşirea unor momente speciale şi am vrut să transmitem clienţilor acest spirit. În plus, orice zi poate deveni o zi specială, dacă eşti înconjurat de lucruri frumoase şi te bucuri de ele alături de cei dragi.” a declarat Lars Lund, Country Manager kika România.

 Despre kika:

 kika se numără printre cei mai mari comercianţi de mobilier şi decoraţiuni din Europa. În prezent, grupul kika are aproximativ 7.700 de angajaţi în cele 68 de magazine. Sortimentul de produse cuprinde peste 50.000 de articole. Clienţii beneficiază de o ofertă bogată de produse, începând de la accesorii practice până la soluţii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelaşi acoperiş”, kika oferă servicii de livrare, montare, măsurare şi planificare computerizată. Primul magazin din România ce ocupă o suprafaţă de aproximativ 27.000 m2 a fost deschis în anul 2008 în zona comercială Militari din Bucureşti şi a reprezentat o investiţie de 31 milioane EUR.

  Pentru informaţii despre kika România o puteti contacta pe Raluca Munteanu, PR Manager, GolinHarris, la adresa rmunteanu@golinharris.com sau la telefon 0742.100.657.

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply