|

SAM COOKE si RHIAN SUGDEN/ Englezoaicele GOALE si fotbalul / FOTO NOI cu SAM COOKE si RHIAN SUGDEN

SAM COOKE si RHIAN SUGDEN  reprezinta un dublu impact blond NUD pentru Pagina 3 din cotidianul britanic The Sun. V-am prezentat recent pictoriale extraordinar de hot atat cu SAM COOKE, cat si cu RHIAN SUGDEN, doua dintre modelele britanice superhot care au legatura cu fotbalul:  ALICE GOODWIN, LUCY PINDER, ROSIE JONES , SAMMY BRADDY, LEILANI DOWDING sau EMMA FRAIN, toate adevarate colectionare de fotbalisti!

SAM COOKE pare a fi cea mai desteapta “Fata de la pagina 3″ din cotidianul britanic The Sun, ea detinand acest titlu chiar saptamana trecuta. SAM COOKE este o studenta eminenta care se specializeaza in chimie si biologie . Blonda, cu ochi albastri si incredibili sani naturali, SAM COOKE  (nascuta in 1985, la Manchester) are 1,70 metri inaltime si 50 kg. O alta pasiune a sa este muzica, fiind si o apreciata DJ-ita, care a mixat in cluburi din Egipt, Malaezia si Ibiza. Si, spre deosebire de celelalte fete de la pagina 3, inca nu a avut nici o aventura cu fotbalisti …desi propunerile nu au lipsit: “Cand am aparut prima oara in ziare, primeam 8-10 telefoane pe zi …dar le-am ignorat, indiferent de faima celor care ma sunau…”. In Anglia, se pariaza chiar pe momentul in care SAM COOKE va ceda avansurilor facute de un fotbalist, cota fiind, pentru aceasta perioada, de 12:1!

RHIAN SUGDEN este una dintre cele mai renumite modele care au pozat in pagina 3 a cotidianului britanic The Sun. Pe RHIAN SUGDEN v-am prezentat-o recent intr-un fabulos pictorial nud realizat pentru Loaded. RHIAN SUGDEN, o blonda cu ochi caprui si sanii naturali, este nascuta pe 11 septembrie 1986, are 1,70 metri inaltime si 50 kg greutate. Impreuna cu  LUCY PINDER , desfasoara activitati caritabile pentru copii cu ajutorul sportului (“Get Kids Going”, Modball Rally). RHIAN SUGDEN a aparut de mai multe ori la emisiunea saptamanala de analize fotbalistice – “Soccer AM”.

…Via Egotastic! , dublu impact blond cu SAM COOKE si RHIAN SUGDEN!

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply