|

ALEPH, noul roman de COELHO

Aleph

Un nou bestseller internaţional de Paulo Coelho din 20 octombrie 2011 în librării

 În Aleph, cel mai personal roman al său, Paulo Coelho ne invită într-o curajoasă şi insolită călătorie către descoperirea de sine. La fel ca protagonistul celebrului său roman, Alchimistul, Paulo trece printr-o profundă criză sufletească. Pentru a afla o cale spre renaştere şi îmbogăţire spirituală hotăreşte să aleagă un nou început călătorind, cunoscând oameni şi descoperind locuri.

 În acest periplu, menit să-i aducă energía şi pasiunea pierdute, Paulo poposeşte mai întâi în Africa, apoi în Europa, ajungând în Asia cu Transsiberianul. Întâlnirea cu Hilal este însă cu totul neaşteptată. Tânăra violonistă este de fapt femeia pe care, cu cinci veacuri în urmă, a iubit-o, dar a trădat-o printr-un gest de laşitate ce îi întunecă existenţa prezentă şi îl împiedică să fie fericit. Alături de ea, Paulo va începe o călătorie mistică în spaţiu şi timp, găsind calea către dragoste şi iertare şi curajul de a depăşi încercările inevitabile ale vieţii.

 Aleph ne îndeamnă să privim cu alţi ochi trecerea noastră prin această lume.

Am ajuns acolo unde vrem să fim?

Facem într-adevăr ceea ce ne dorim?

 Schimbă-ţi viaţa! Rescrie-ţi destinul!  Unele cărţi se citesc, Aleph se trăieşte.

 Paulo Coelho este cel mai cunoscut autor al vremurilor noatre.  Cărţile sale sunt traduse în 73 de limbi, publicate în 170 de ţări, atingând vânzări peste 135.000.000 de exemplare în întreaga lume, iar în  România de peste 1.000.000 de exemplare. Aleph, noul său roman, este bestseller în toate ţările în care a fost publicat.

 Drepturile de publicare a romanului Aleph au fost vândute până în prezent în 32 de ţări.

 „O odisee a transformării spirituale.“ Margaret Flanagan, BOOKLIST

Aleph este cea mai bună carte a lui Paulo Coelho.“ – HAPPINEZ

Paulo Coelho are în prezent 6.5 milioane de fani pe Facebook, peste  2 milioane de followers pe Twitter.
Citeste : www.paulocoelhoblog.com, www.paulocoelho.com

 În seria Paulo Coelho de la Humanitas şi Humanitas Fiction au apărut: 

Veronika se hotărăşte să moară; Al Cincilea munte; Alchimistul; La râul Piedra am şezut şi-am plâns; Diavolul şi domnişoara Prym; Unsprezece minute; Manualul războinicului luminii;  Zahir;  Jurnalul unui Mag; Vrăjitoarea din Portobello; Brida; Învingătorul este întotdeauna singur; Walkiriile.

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply