|

ALICE IOTTA si OLGA, nuduri pe yacht /13 FOTO

ALICE IOTTA, unul dintre modelele preferate ale lui Bucatarescu (care a lansat-o si a promovat-o constant), a revenit cu un pictorial de senzatie realizat de fotograful Sorin Ionita pe  yachtul Anastasia (www.rit.ro) . ALICE IOTTA, care a beneficiat si de ajutorul stilistei Cristina Stoica , este insotita in aceasta aventura de o superba rusoaica, OLGA CRISTIANA. Astfel, Alice a vrut sa-si reafirme originea slava, celebrand tipul aparte de frumusete venind de departe, din stepele bantuite de fantasme erotice si nu numai. Dar cum Rusia nu inseamna numai taiga siberiana, ci si deschidere la mare, Alice a imprumutat yachtul unui prieten pentru o sedinta foto memorabila, in acord cu canicula.

Echipa care a lucrat impreuna cu modelul a fost una performanta. Fotograf: Sorin Ionita , un artist tanar si ambitios, care promite multe! Fotografiile sale se  incadreaza mai multe stiluri, de la  fashion, sau glamour la beauty,events, products etc.  Va invitam sa vizionati portofoliul complet pe paginalui de Facebook ( http://www.facebook.com/pages/Sorin-Ionita-Photography/118077388249721 )
Pentru alte informatii si programari, tel: 0720 485 817 sau e-mail: sorin.ionita90@gmail.com.

Stil: Cristina Stoica, atelier de creatie vestimentara si accesorii, pentru care Alice Iotta este imaginea brandului., https://www.facebook.com/#!/CristinaStoicaDesign , http://www.cristinastoica.com , tel.: 0726274046

 
(c)2011 Bucatarescu & Sorin Ionita. Pot fi reproduse 3 imagini  numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro, precum si a creditului artistului foto.

 Iata, acum, noul set de fotografii cu ALICE IOTTA!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses for “ALICE IOTTA si OLGA, nuduri pe yacht /13 FOTO”

  1. [...] Iotta a realizat un pictorial incendiar pentru bucatarescu.ro alaturi de rusoaica [...]

  2. [...] Alice Iotta este însoţită în această aventură de o superbă rusoaică, Olga Cristiana. Astfel, Alice a vrut să-şi reafirme originea slavă, celebrând tipul aparte de frumuseţe venind de departe, din stepele bântuite de fantasme erotice şi nu numai. Dar cum Rusia nu înseamnă numai taiga siberiană, ci şi deschidere la mare, Alice a împrumutat yachtul unui prieten pentru o şedinţă foto memorabilă, în acord cu canicula. Sursa: bucatarescu.ro [...]

Leave a Reply