|

CONCURS 3 x Set Wok! / Provocare de la CampingGrill.ro

WOK! WOK! WOK! V-am prezentat recent wok-ul de fonta de la Outdoor Chef adus in Romania de CampingGrill.ro. Bucatarescu va provoaca din nou la concurs! De aceasta data, CampingGrill.ro ofera 3 SETURI WOK!

Ce trebuie sa faceti: studiati cu atentie articolul de prezentare – http://www.bucatarescu.ro/2011/10/wok-de-la-outdoor-chef-via-campinggrill-ro/ , familiarizati-va cu caracteristicile “tigaii chinezesti”, apoi propuneti-ne retetele voastre care pot fi executate cu ajutorul acestui wok!

Perioada concursului: 18-30 octombrie 2011. Sunt permise inscrieri multiple. Autorii celor mai interesante 3 RETETE PENTRU WOK vor primi fiecare cate un set wok Outdoor Chef de la CampingGrill.ro!

…Bucatarescu s-a indragostit de produsele CampinGrill.ro de cand a inceput sa gateasca cu Big Green Egg! Mai multe informatii despre gratarul american cu afumatoare Big Green Egg, incalzitoarele de terasa, articole de camping, lazi frigorifice si diverse accesorii la CampingGrill.ro. Comenzi: 0728 TERASA (83 72 72).

…WOK! WOK! WOK!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

65 Responses for “CONCURS 3 x Set Wok! / Provocare de la CampingGrill.ro”

  1. Bucatarescu says:

    Reteta 47 de la MARIANA MADALINA NICULESCU
    PUI CU STRUGURI SI LAMAIE
    Ingrediente:
    - 8 ciocanele de pui
    - 16 linguri de sos pentru pui
    - struguri albi cu bob mare
    - 16 linguri de lapte dulce
    - 8 linguri branza Philadelphia
    - zeama de lamaie
    - patrunjel proaspat, sare
    - unt de masa

    Preparare:

    - Ciocanelele se spala, se tamponeaza cu servetele de hartie si se prajesc in unt incins pana devin aurii.
    - Se amesteca bine in blender laptele dulce cu branza Philadelphia, sare si zeama de lamaie, apoi se adauga boabele de strugure si sosul pentru pui.
    - Se aseaza ciocanelele prajite pe un platou, se toarna sosul deasupra si se presara patrunjel proaspat tocat.

    Tips:
    Se poate face si cu sos italian.

  2. Bucatarescu says:

    Retetele 48-54 de la VIOLETA POSTOLACHE
    FESTIVAL CULINAR IN WOK

    PUI CU ANANAS

    Ingrediente
    1 piept pui
    1 cutie ananas bucati
    3-4 linguri sos soia
    3-4 linguri sos dulce de ardei iuti
    amidon
    usturoi,ghimbir

    Mod de preparare
    Se dezoseaza pieptul de pui,se taie fasii ,se adauga doua trei linguri de sos de soia si se lasa la marinat jumatate de ora
    Se tavalesc bucatelele de pui prin amidon si se prajesc in ulei de susan intr-un wok
    Cand s-au rumenit putin se scot pe o farfurie si se lasa deoparte
    In uleiul ramas se prajesc cuburile de ananas pana se inmoaie putin.
    Se adauga zeama de la compot, 1-2 linguri sos soia,sos dulce picant dupa gustul fiecaruia, usturoiul si ghimbirul si se lasa sa fiarba.
    Cand este aproape gata se adauga si puiul prajit si se mai lasa sa fiarba putin.

    PIEPT DE RATA CARAMELIZAT

    Ingrediente

    1 piept rata ,
    100 ml sos soia,
    2 portocale ,
    100 gr miere albine ,
    ghimbir ,
    condiment 5 arome chinezesc,
    Mod de preparare
    Dezosam pieptul de rata si crestam pe partea cu pielita in diagonala .
    Turnam sosul de soia peste pieptul de rata si dam la frigider pentru o ora.
    Il tragem la wok, fara ulei fiindca isi lasa suficienta grasime, circa 1 minut pe fiecare parte.
    Facem un amestec din sosul de soia ramas de la marinarea carnii, sucul de la portocale, mierea de albine, ghimbir si amestecul 5 arome.
    Eu am pus pasta fiindca e mai concentrata.
    Punem pieptul de rata intr-o tava si turnam amestecul peste el.
    am la cuptor circa 15-20 minute la foc potrivit pana se caramelizeaza sosul din tava .
    Am taiat felii si am servit cu taitei de orez .

    PORC DULCE-ACRISOR

    Ingrediente

    1 kg pulpa porc
    3-4 linguri amidon
    sos 5 arome chinezesti
    2-3 linguri zahar brun
    piper sichuan
    sos soia
    ghimbir

    Mod de preparare
    Pulpa de porc se taie cubulete mici. Punem bucatile intr-un castron si turnam peste ele sos de soia. Dam la frigider pentru doua trei ore amestecand cand si cand .
    Scoatem apoi cuburile de carne si le tavalim prin amidon.
    Intr-un wok incingem cateva linguri de ulei de susan si prajim carnea pana se rumeneste usor.
    Adaugam sos de soia, zaharul brun , ghimbir, piperul sichuan, sosul 5 arome chinezesti si completam cu aproximativ 1 pahar cu apa .Nu am dat cantitati pentru ingredientele sosului fiindca fiecare le potriveste dupa propriul gust .
    Lasam sa fiarba la foc mic pana capata consistenta unui sos.
    Noi am servit cu orez cu legume fiindca ne place foarte mult dar merge de minune si langa niste taitei de orez.

    PUI SICHUAN

    Ingrediente
    1 lingurita Condiment 5 arome chinezesti
    1 lingurita Sos 5 arome chinezesti
    1 lingurita Piper Sichuan
    1 piept pui
    1 morcov
    2 ardei grasi
    1 legatura ceapa verde
    sos soia
    50 gr amidon
    3-4 linguri ulei de susan

    Mod de preparare
    Se taie fasii pieptul de pui si se lasa la marinat in sos de soia cca 30 minute.
    Se scoate puiul din marinata,se tavaleste prin amidon si trage la wok in3-4 linguri ulei de susan.
    Se taie fideluta morcovul ,ardeiul si ceapa
    Se adauga peste pui si se lasa 2-3 minute cat sa se inmoaie foarte putin legumele.
    Se completeaza cu apa si se adauga Condimentele Bart
    Se lasa sa fiarba pana sunt facute legumele si scade putin sosul.Noi am servit cu orez cu legume.

    ARIPIOARE CARAMEL

    Ingrediente
    1 kg aripioare pui
    2 portocale
    100 ml bere
    4 linguri miere
    2 linguri otet balsamic
    2 catei usturoi
    sare, piper
    ghimbir
    condimente ptr pui

    Mod de preparare
    Condimentam aripioarele cu condimentul pentru pui si le prajim in tigaia de teflon unsa cu
    Aripioarele le vom trage la wok doar cat sa se rumeneasca usor .
    Punem mierea intr-un castron si o subtiem cu otetul balsamic.
    Adaugam berea , cateii de usturoi pisati sarea, piperul, ghimbirul si sucul de portocale
    Turnam amestecul rezultat in wok peste aripioare.
    Le lasam pe foc pana ce se caramelizeaza sosul din tava.

    CHIFTELUTE DE PUI IN SOS DE ANANAS

    Ingrediente
    pentru chiftelute:
    1/2 kg carne tocata pui
    1 ou
    2 linguri faina
    2 linguri sos soia
    scortisoara
    ghimbir
    pentru sos:
    1 compot ananas
    3 linguri zahar brun
    3 linguri sos soia
    3 linguri otet balsamic
    ghimbir

    Mod de preparare
    Intr-un vas punem ingredientele pentru chiftelute si framantam cu mana pana obtinem o compozitie omogena.
    Modelam chiftelute mici (daca sunt prea mari vor ramane crude la interior) si le punem intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.
    Dam la cuptor la foc potrivit pana ce se rumenesc putin .
    Punem intr-un wok zeama de la compotul de ananas si zaharul brun. Cand s-a topit zaharul si a dat in clocot stingem cu amidonul amestecand continuu ca sa nu faca cocoloase.
    Dupa ce s-a dizolvat amidonul (fara a incepe sa se ingroase) adaugam chiftelutele si ananasul taiat cubulete.
    Adaugam sosul de soia, otetul balsamic si orezul si lasam pe foc pana ce sosul se caramelizeaza usor.
    Merge de minune cu orez.

    RATA CU SOS DE PORTOCALE

    1 piept rata
    1 kg portocale
    100 ml supa de pui
    100 ml vin alb
    5-6 linguri sos soia
    2 linguri zahar brun
    1 baton scortisoara
    sare, piper

    Mod de preparare

    Dezosam pieptul de rata il condimentam cu sare si piper si il prajim in tigaia wok.Nu punem ulei, deoarece are suficienta grasime.
    Il prajim pe ambele parti pana se rumeneste usor.Atentie nu trebuie lasat foarte mult fiindca se intareste.
    Scoatem grasimea care s-a format in tigaia wok si adaugam sosul de soia peste piept si punem din nou pe foc intorcandu-l pe ambele parti pana se caramelizeaza usor.
    Scoatem rata si o feliem pe diagonala cu un cutit foarte bine ascutit.Carnea trebuie sa fie usor crocanta la exterior si moale si rosiatica la interior, cam asta e consistenta perfecta pentru reusita acestei retete.
    In paralele cu carnea facem sosul astfel: Punem intr-o cratica zeama de la portocale si coaja rasa de la o portocala. Adaugam supa, vinul alb zaharul brun si batonul de scortisoara .Lasam sa fiarba la foc potrivit pana ce capata o consistenta gelatinoasa.
    Adaugam sosul peste feliile de rata si punem din nou pe foc.
    Lasam pana se caramelizeaza usor.atentie, nu lasati tigaia nesupravegheata deoarece caramelul isi poate schimba imediat culoarea si devine amarui.
    In momentul in care sosul s-a caramelizat opriti focul.
    A fost un deliciu, un adevarat rasfat culinar , rata a fost frageda si aromata, completata cu desavarsire de savoarea sosului de portocale.

  3. Bucatarescu says:

    Reteta 55 de la PETRU BARBU
    PUY – YU – Ț

    INGREDIENTE

    – 500 g – piept de pui fara os
    – 2-3 b – ardei gras diferite culori
    – 2 b – ceapa
    – 2 b – rosii
    – 1 b – ardei iute
    – 100 ml -suc de rosii
    – 200 g – orez
    – 100 ml – ulei de masline
    – 50 g – unt
    – 1 cut – compot anamas
    – 50 g – ketchup
    – oregano
    – busuioc
    – sare
    – piper

    MOD de PREPARARE

    Pieptul de pui se taie fasii , legumele se spala si se curata apoi le taiem bucati . Intro tigaie punem ulei de masline si frigem pieptul de pui , cand este aproape gata adaugam ceapa apoi ardeiul , nu le calim prea mult ca legumele sa ramana all-dente , puteti adauga si telina , spre sfarsit adaugam rosiile taiate cuburi , ananasul , sucul de rosii , ketchup , ardeiul iute , oregano , busuiocul , asezonam cu sare si piper . Separat pregatim orezul doar cu unt sare si supa sau apa necesara . Asezam pe farfurie decoram cu busuioc . POFTA BUNA !!!

  4. Bucatarescu says:

    Reteta 56 de la ALEXANDRU CLAIN
    SCOICI LA WOK
    Ingrediente:
    1 kg de scoici congelate (fara cochilie) o ceapa rosie
    3 catei de usturoi
    1 ardei iute
    100 ml vin alb
    zeama de lamaie
    ulei de masline
    patrunjel tocat proaspat
    sare, piper
    Preparare: se toaca ceapa si usturoiul marunt si se pun la calit intr-un wok cu 3-4 linguri de ulei de masline. Dupa 5 minute se adauga scoicile decongelate si scurse de apa. Se adauga si ardeiul iute tocat marunt, lasandu-se 2-3 minute la calit. Se adauga sare, piper, zeama de lamaie dupa gust si 100 ml de vin alb. Se mai lasa 2-3 minute, dupa care se opreste focul si se presara patrunjel tocat. Este recomandat ca durata de preparare termica pentru scoici sa nu fie mai mare de 6-7 minute pentru a evita intarirea acestora.

  5. Bucatarescu says:

    Reteta 57 de la ALEXANDRU CLAIN
    PUI CU NUCI SI CURRY

    Ingrediente:
    1 piept de pui (aprox. 700 grame)
    1 ardei gras
    1 morcov
    o ceapa
    5-6 nuci
    sare, piper, curry
    ulei de masline
    pasta de tomate
    zeama de lamaie
    patrunjel
    Preparare: se toaca ceapa, morcovul si ardeiul gras marunt si se pun la calit cu 3 linguri de ulei de masline intr-un wok. Se taie pieptul de pui in cubulete si se presara cu sare si piper. Dupa ce legumele s-au inmuiat putin, se adauga bucatile de piept si miezul de nuca tocat bucatele medii. Se lasa totul pe foc inca 10 minute, intorcand pieptul pe ambele parti ca sa se gateasca uniform. Apoi se adauga o cana de apa amestecata cu 2 linguri de pasta de tomate, o lingura de curry si putina zeama de lamaie. Se fierbe inca 5 minute, dupa care se presara patrunjelul tocat.

  6. Bucatarescu says:

    Reteta 58 de la DOINA ANA BUTMAN
    TAGLIATELLE CU PUI SI LEGUME
    Rapidă, gustoasă, plină de culoare …. o veritabilă desfătare această invenţie de ultimă oră!

    Pregatire : 10 mn
    Timp de gatire : 20 mn
    In asteptare : 0 mn
    Timp total : 30 mn
    Pentru 2 persoane:
    • 2 dovlecei mici
    • 1 / 2 ardei roşu
    • 150 g escalop din carne de curcan sau de pui
    • cateva tranşe de bacon afumat
    • 1 lingură ulei de măsline
    • 1 lingura de arpagic
    • 1 linguriţă de chimen
    • 1 căţel de usturoi, mic
    • 200 g tagliatelle
    • sare şi piper

    * Pregătire: 10 minute
    * Timp de gatire: 20 minute
    * Timp de repaus : 0 minute
    * Timp total: 30 minute

    Pregătirea – Tagliatelle cu carne de pui si legume

    1. Într-o tigaie wok, se încălzeşte uleiul de măsline. Apoi, se prăjesc dovleceii, tăiaţi în cuburi mari, şi ardeii in fasii, cu usturoiul tocat.
    2. In momentul, în care, legumele sunt uşor rumenite, se adaugă carnea, tăiată în bucăţi. Apoi, arpagicul, chimenul, sarea şi piperul. Se amestecă totul, bine.
    3. Se fierbe apa pentru paste si se pregatesc tagliatelle „al dente”.

    4. Pregătirea mâncării se încheie, atunci când carnea este bine pătrunsă, iar legumele sunt crocante.

    Se serveste, fierbinte, ín parteneriat cu un pahar de vin.

  7. Bucatarescu says:

    Reteta 59 de la DOINA ANA BUTMAN
    ANDIVE CU CREVETI
    Un fel de mancare excelent! O reţetă perfectă, pentru a degusta cinci legume!
    Uşor de pregătit.

    Pentru 4 persoane:
    • 3 andive
    • 250 g creveţi gigantici
    • 100 g de legume variate (morcovi, dovlecei si radacina de telina, tăiate sub formă de bastoane)
    • 100 g mazăre fină
    • 1 mango
    • 1 lingură ulei de măsline
    • 1 lingură de soia
    • ½ lămâie – suc
    • 1 dl lapte de cocos (în cutie)
    • 1 lingura de coriandru tocat
    • 1 lingurita de curry

    • Pregătire: 15 minute
    • Timp de gătire: 15 minute
    • In aşteptare: 0 minute
    • Timp total: 30 minute

    Pregătirea:
    Se decortichează creveţii.
    Se incinge uleiul intr-un wok. Se prăjesc, uşor, creveţii, până când devin aurii. Se pun pe o farfurie.
    Se toarnă legumele în wok, se amestecă, se adaugă curry, se amestecă, se toarnă sosul de soia. Se amestecă.
    Se adaugă laptele de cocos şi mazărea, se acoperă şi se lasă să fiarbă, câteva minute, la foc mic.
    Se curăţă andivele, apoi, se taie în fâşii, în sensul lungimii. Se amestecă cu suc de lămâie. Se curăţă şi se taie în fâşii mango.
    Se adaugă fâşiile de andive şi de mango în wok, alături de creveţi şi coriandru. Se amestecă timp de 2 minute (puţin mai mult, dacă preferaţi andivele mai pătrunse). Se condimentează cu piper. Se serveşte, fierbinte, alături de tăiţei chinezeşti.

    Vinuri recomandate – Roşu sec – Bourgogne

  8. Bucatarescu says:

    …Am decis sa mai primim si astazi retete in concurs!!! WOK-WOK-WOK!

  9. Bucatarescu says:

    Reteta 60 de la MIRCEA STOIAN
    SURPRIZE IN WOK
    SUPA DE CEAPA CU VIN
    Ingrediente: 1 kg ceapa alba, 500 gr zahar brun, 500 ml ulei masline, 500 ml vin alb (Chardonnay), 1 paine alba feliata, 1 paine neagra feliata, 2 oase de vita, 500 gr carne macra vita., sare de mare, 200 gr cascaval ras.
    Preparare: Mai intai, facem o supa concentrata de oase de vita. Dupa 3 ore de fiert si scazut lichidul, adaugam carnea macra de vita, taiata bucati mari, si mai fierbem inca o ora la foc mediu. Lichidul rezultat il strecuram, iar carnea o punem deoparte pentru un eventual rasol sau alta intrebuintare. Apoi, scapati de grija supei concentrate, ne ocupam de ceapa. Dupa mai multe experimente, am ajuns la urmatoarele concluzii. Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in wok – fara sa se arda, mai mult sa se inabuse – in uleiul incins, apoi, dupa 2 minute, se adauga zaharul brun, se calesc in continuare impreuna, fara ca zaharul sa se caramelizeze, apoi se adauga supa concentrata si vinul si se drege de sare. Se obtine exact gustul care imi place, desi am multe polemici cu prietenii mei pe aceasta tema, fiindca nu respect reteta originala. dupa mine, aciditatea vinului sec echilibreaza zaharul brun si iese, in combinatie cu supa concentrata de oase, gustul perfect. Eu servesc supa cu crutoane de paine alba si neagra, amestecate, de forme diferite (se decupeaza mai usor din painea deja feliata), pe care le trec prin cuptor, stropind tava cu putin ulei de masline. In boluri, asamblez supa cu critoane si, deasupra, pun cascaval ras.

  10. Bucatarescu says:

    Reteta 61 de la LIDIA SIMION
    PIPERCHI
    Ingrediente:
    3 buc. ardei capia rosii
    3 buc. ardei grasi
    3 gogosari
    2 cepe rosii
    6 catei usturoi
    6 rosii
    6 oua
    100 ml ulei
    10 gr. sare
    piper
    curry
    foi dafin
    un ardei iute
    100 gr. branza telemea de oaie,
    un pahar de iaurt
    o legatura patrunjel si una
    o legatura de telina
    Mod de preparare:
    Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt in 75 ml ulei condimentat cu curry intr-o tigaie wok .Cand incep sa se rumenasca se adauga ardeii taiati felii subtiri, piperul, rosiile decojite si taiate cubulete si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute, amestecandu-se din cand in cand.
    In acest timp se pregateste separat o omleta din 6 oua, 50 gr. de branza si un pahar de iaurt. Se amesteca in permanenta in omleta sa nu prinda crusta si se stinge focul imediat ce incepe sa se prinda.
    Dupa expirarea celor 35 de minute se amesteca compozitia din tigaia wok cu omleta, se sareaza dupa gust si se adauga patrunjelul si telina verde. Se amesteca si se stinge focul lasandu-se tigaia wok cu capacul pe ea inca 10 minte. Se serveste cu branza rasa deasupra.

  11. Bucatarescu says:

    Reteta 62 de la LIDIA SIMION
    PASTE CU PUI SI BROCCOLI

    Ingrediente:
    500 g broccoli
    1 varză chinezească
    sare
    300 g tăiţei laţi
    2 căţei de usturoi
    300 g file de piept de pui
    2 linguri ulei de arahide
    1 linguriţă ghimbir proaspăt ras
    2 linguri supă
    4 linguri sos de soia
    1 linguriţă amidon
    piper

    Mod de preparare:
    Se despart bucheţelele de broccoli şi se toacă varza. Se opăresc bucheţelele de broccoli în apă clocotită cu sare, cca 4 min. Se scot şi se lasă să se scurgă. Se fierb tăiţeii într-o cantitate mare de apă cu sare.
    Se toacă usturoiul. Se taie fâşii carnea. Se încin­ge uleiul în wok; se prăjeşte carnea circa 2 min. Se adaugă usturoiul, ghimbirul, varza chinezească şi broccoli; se mai prăjesc 3 min.
    Se amestecă supa cu 3 linguri sos di soia şi ami­don; se amestecă în tigaie cu carne şi legume; se mai fierb cca 2 min. Se scurg pastele şi se adaugă în tigaie; se amestecă. Se condimentează cu 1 lingură sos de soia, sare şi piper; se aşază pe farfurii.

  12. Bucatarescu says:

    Reteta 63 de la ADRIANA STANESCU
    VITA CU CIUPERCI
    • 1 / 3 ceasca de ulei
    • 1/2 kg muşchi de vita tăiat în fasii subţiri
    • 2 cepe mici, tăiate în bucati
    • 1 ardei gras verde, feliat
    • 200g ciuperci, feliate
    • 1 ceaşcă muguri de fasole
    • 1 ceaşcă sos dulce-acru
    Se incalzesc 3 linguri de ulei intr-un Wok si se pun la prajit feliile de carne pana se rumenesc. Se scot din wok si se lasa deoparte, Se incinge uleiul rămas, se adaugă ceapa, ardei gras, ciuperci şi, se prăjeşte la foc mediu timp de câteva minute. Se reduce focul la cel mai mic, se amestecă în fasiile de friptura, mugurii de fasole, şi sosul dulce-acru; gatiti timp de 1-2 minute. Se serveste cu taitei sau orez.

  13. Bucatarescu says:

    Reteta 64 de la iRINA STOICA
    CREVETI SICHUAN

    ingrediente:

    450 gr creveti de marime potrivita, nedecorticati

    2 linguri ulei

    o ceapa taiata rondele

    1 ardei gras rosu taiat fasii

    1 ardei iute rosu taiat fasii

    2 catei de usturoi tocati marunt

    2-3 fire de ceapa verde taiate rondele

    taietei sau orez fiert, pentru servit

    frunze de coriandru, pentru ornat

    pt sosul picant:

    1 lingura malai

    4 linguri supa limpede de peste sau apa rece

    2 linguri sos de soia

    2 linguri sos chili iute

    2 lingurite zahar brun

    Decorticati crevetii; cu ajutorul unui cutit ascutit, scoateti vena neagra de pe spatele crevetilor. Clatiti-i si zvantati-i cu un prosop de hartie. Incingeti bine uleiul intr-un wok si caliti timp de 4-5 minute ceapa, ardeiul gras si ardeiul iute. Adaugati usturoiul si lasati totul pe foc inca 30 de secunde, apoi scoateti legumele si puneti-le pe o farfurie.

    Puneti crevetii in wok si frigeti-i 2-3 minute pana isi schimba culoarea si devin opaci.

    Amestecati toate ingredientele pentru sos, turnati sosul peste creveti, adaugati legumele calite si lasati mancarea sa fiarba, amestecand des. Dupa 1,2 minute, luati vasul de pe foc. Adaugati ceapa verde, transferati totul pe un platou, ornati cu frunze de coriandru si serviti imediat cu taietei sau orez fiert.

  14. Bucatarescu says:

    Oprim aici primirea retetelor pentru wok! Au fost multe interventii frumoase, acum le vom analiza si vom miza pe originalitate, incercand sa lasam deoparte retetele doar “adaptate” dupa cele clasice. Maine, anuntam PREMIILE!
    Va multumim tuturor si va promitem, curand, alte concursuri culinare cu totul speciale!

  15. Bucatarescu says:

    Dupa analiza retetelor si eliminarea inerentelor suspiciuni legate de preluarea unor retete de pe diverse site-uri si bloguri culinare (multumiri speciale prietenilor nostri care ne-au sesizat diverse “similitudini”), am decis sa mizam pe retete simple …dar sincere!
    Cei 3 PREMIANTI sunt:
    -ANCA BARBU, reteta 45 din 31 octombrie, VITA CU BROCCOLI SI SUSAN
    -VLAD IVANESCU, reteta 38 din 27 octombrie, PORC CU LEGUME
    -MIRCEA STOIAN, reteta 60 din 1 noiembrie, SURPRIZE IN WOK. SUPA DE CEAPA CU VIN.
    Cei trei sunt rugati sa reconfirme numerele de telefon si adresele!

Leave a Reply