|

HALLOWEEN 2011 la Club Contele Dracula / RECOMANDARE Bucatarescu

HALLOWEEN 2011 la Club Contele Dracula! Conform credintelor populare, in noaptea de 31 decembrie se deschid portile Lumii de Dincolo iar spiritele celor morti vin sa-i bantuie pe cei vii. Iata o ocazie cat se poate de potrivita sa petreceti toata noaptea la Club Contele Dracula de pe Splaiul Dambovitei si – de ce nu? – sa va intalniti cu vechi cunostinte duse de ceva vreme dintre noi…

Cu acest prilej, Contele Dracula va invita sa luati parte la mai multe happeninguri:

PARADA COSTUMELOR DE HALLOWEEN.  Invitatii se vor imbraca in costumele personajelor celebre, de la prietenii lui Dracula (Mina Murray, Profesor Van Helsing,Reinfield,Lucy) la ciracii acestuia din alte epoci (Nonsferatu, Frankenstein, Dr Jeckyll & Mr.  Hyde, Familia Addams etc.). Daca doriti sa inchiriati un astfel de cosstum, o puteti face aici:  www.costume-de-carnaval.ro ori www.costumtematic.ro.

CINA SPECIALA DE HALLOWEEN.  Meniul este intitulat “Sangele este viata”  si contine 3 feluri infricosator de apetisante:  Carpaccio a la  Prof. Van Helsing, un “sobolan” savuros (cum se prepara numai la restaurantul Contelui Dracula)  si, la final, traditionala placinta de dovleac.

BARUL VAMPIRILOR realizat in colaborare cu Barmania, www.barmania.ro . Barul este situat la intrarea in Capela, acolo unde voluntarii pot dona sange vampirilor sau, dupa preferinte, doar sa guste un cocktail recomandat de specialisti in acord cu fiecare grupa de sange.

SALUTUL CONTELUI DRACULA.  La intrarea in Club, insusi Contele isi va intampina oaspetii, dupa care va invita cateva prezente feminine sa-l insooteasca intr-o aventura in Lumea de Dincolo si sa savueze deliciile vietii eterne.

VIZITA IN CASA BANTUITA A CONTELUI LA MIEZUL NOPTII. Pentru prima data in istorie,  la miezul noptii,  Contele Dracula  va permite invitatilor sai de Halloween accesul in spatele usilor inchise ale casei bantuite.

DANS IN CAPELA.  Pana la ivirea zorilor, cand spiritele se vor intoarce in lumea lor, DJ-ul va mixa muzica de dans absolut terifianta. 

Program:

        SAMBATA, 29 Octombrie de la ora 21.00 pana a doua zi in zori – Early Halloween

        LUNI, 31 Octombrie, de la ora 21.00 pana a doua zi in zori – Halloween

Bilete de intrare:

         -CINA & PARTY-  100 Ron

         -PARTY & WELCOME COCKTAIL 25 Ron

Rezervari : 770.220.709 /021.3121353, clubconteledracula@yahoo.com

…HALLOWEEN 2011 la Club Contele Dracula!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply