|

IRINA SARBU, concert la BUCURESTIUL INSULAR/ Bonus: EQ8 & Degustare Bacania Sibiana

IRINA SARBU din nou in concert la Bucurestiul Insular: “Povesti de dragoste in Bucurestiul Insular” 

 “In Capitala se traieste insular,se construieste insular si chiar iubirea are insularitatea ei “ scrie istoricul Adrian Majuru in cartile sale despre vechiul si noul Bucuresti.Cantareti celebri ai vremii si-au redat iubirea in versuri care au devenit in scurt timp slagare cantate in cabarete,restaurante si  adaposturi antiaeriene.

 Irina Sarbu, tanara cantareata si artista indragostita de muzica romaneasca interbelica, va reda in prima parte a concertului ( http://www.facebook.com/pages/manage/updates.php?id=161714040533587&sent=1&e=0#!/event.php?eid=266483570030172)  celebre slagare de dragoste bucurestene: “Legenda tigancii care l-a fermecat pe Cristian Vasile,   transpusa in celebrul tango Zaraza –o pasionala drama ce a provocat o rivalitate artistic intre cei mai populari diseuri ai epocii-Cristian Vasile si Zavaidoc.  Tanarul cu inima de aur a dedicat si alte melodii fetelor din Bucuresti-Nunuta,Ilona..unele preluate cu success de alt brailean,devenit celebru, Jean Moscopol-“Vrei sa ne-ntalnim sambata seara ?”.

In a doua parte a concertului, Irina Sarbu va reda atmosfera cosmopolita a teatrului Carabus-cu melodii de dragoste cantate in franceza,engleza si spaniola  de catre vedetele vremii  invitate  la Bucuresti de Constantin Tanase. Melodii ca “Que reste de nos amours” si “Cheek to Cheek” insotite de imagini de epoca va vor face sa retraiti povestile de dragoste ale Bucurestiului Insular, locatia favorita a pictorialelor Bucatarescu..

Concertul va avea loc pe 7 octombrie, de la 19.30, si va avea doua reprize a cate 45 minute. Rezervari la tel 0770 220709 / 021 3263036 sau pe mail bucurestiulinsular@yahoo.com.

In pretul biletului se ofera un Energizant EQ8 la alegere! De asemenea, concertul va fi precedat de o degustare grauita oferita de Bacania Sibiana!

In PROGRAMUL VIITOR: concerte JEZEBEL (13 octombrie), OZANA BARABANCEA (20 octombrie), MARIA RADUCANU (28 octombrie). Degustari de ciocolata de casa si noile vinuri ale toamnei! Pastrama la gratar de la Bacania Sibiana! Alte surprize marca Bucatarescu!

…Bucatarescu va recomanda: IRINA SARBU in concert la Bucurestiul Insular!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply