|

JEZEBEL in concert la BUCURESTIUL INSULAR / BONUS: Degustare vin de CORCOVA si branzeturi de la BACANIA SIBIANA / Recomandare BUCATARESCU

“In Capitala se traieste insular,se construieste insular si chiar iubirea are insularitatea ei “ scrie istoricul Adrian Majuru in cartile sale despre vechiul si noul Bucuresti.Cantareti celebri ai vremii si-au redat iubirea in versuri care au devenit in scurt timp slagare cantate in cabarete,restaurante si  adaposturi antiaeriene.

JEZEBEL, revelatia scenelor bucurestene, va sustine, impreuna cu chitaristii Tudor Anghelescu si Mihai Melinescu, programul intitulat ROMANCE DE BARRIO, dedicat ritmurilor spaniole si sud-americane, care-si croiau destinul si in Bucurestiul nostru interbelic!

Concertul va avea loc  IN SEARA ASTA , pe 13 octombrie, de la 20.00, si va avea doua reprize a cate 45 minute. Rezervari la tel 0770 220709 / 021 3263036 sau pe mail bucurestiulinsular@yahoo.com.

In pretul biletului se ofera un pahar de vin rosu de Corcova, din gama Dealu Racoveanu,  la alegere! De asemenea, concertul va fi precedat de o degustare gratuita  de branzeturi oferita de Bacania Sibiana!  Degustarea va fi prezentata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu!

In PROGRAMUL VIITOR: concert OZANA BARABANCEA (20 octombrie). Degustari de ciocolata de casa si noile vinuri ale toamnei! Pastrama la gratar de la Bacania Sibiana! Alte surprize marca Bucatarescu!

…Bucatarescu va recomanda: JEZEBEL in concert la BUCURESTIUL INSULAR!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

4 Responses for “JEZEBEL in concert la BUCURESTIUL INSULAR / BONUS: Degustare vin de CORCOVA si branzeturi de la BACANIA SIBIANA / Recomandare BUCATARESCU”

 1. Bucatarescu says:

  In seara asta, inaintea concertului, va astept la degustare de branzeturi de la Bacania Sibiana si vin rosu nou de la Corcova!

 2. Gurmand de weekend says:

  Excelent eveniment organizat de Bucatarescu. A fost o atmosfera minunata (insulara) ca de altfel toate evenimentele organizate de chief Bucatarescu. Branzeturile oferite de Bacania Sibiana m-au lasat fara cuvinte (poate si din cauza ca aveam gura ocupata sa gust din toate).
  Vinul… ce sa mai spun? Cabernet Sauvignon, Merlot, 2009, Corcova, Dealu Racoveanu Corcova, Viticola Corcova, sec. Vin medaliat cu aur la IWBC 2011. L-am savurat pe indelete, cu muzica buna alaturi de o portie de paste cu creveti si nuci…
  Frumoasa experienta. Astept cu nerabdare evenimentul de joia viitoare. O sa-mi rezerv locuri din timp.

 3. Bucatarescu says:

  Multumim pentru aprecieri, dar meritele apartin, in primul rand restaurantului si lui Jezebel! Te asteptam si la OZANA BARABANCEA, joi, de la ora 20.00!

 4. [...] inceput o serie de pictoriale,  in exclusivitate pentru www.bucatarescu.ro , la restaurantul Bucurestiul Insular, locul  unde Bucatarescu organizeazaconcerte, degustari si happeninguri culinare si marile [...]

Leave a Reply