|

SOPHIE HOWARD, noi foto NUD cu cea mai dorita fata din fotbal / 12 FOTO cu SOPHIE HOWARD

SOPHIE HOWARD in noi fotografii NUD. Fara SOPHIE HOWARD si sanii ei tulburatori, fotbalul nu ar mai fi niciodata la fel! Recent, SOPHIE HOWARD a pozat din nou nud pentru revista CKM, dupa ce a aparut si impreuna cu HOLLY PEERS  , intr-un pictorial senzual, jucandu-se in sanii goi. SOHIE HOWARD a fost declarata recent, de catre fotbalistii englezi,  ”cea mai dorita fata din Premier League”.

SOPHIE HOWARD  face parte din categoria modelelor din UK dotate cu sani mari sau foarte mari si care au tangenta cu fotbalul:  ALICE GOODWIN, LUCY PINDER, RHIAN SUGDEN , ROSIE JONES IMOGEN THOMAS, LEILANI DOWDING, SAMMY BRADDY sau EMMA FRAIN.

SOPHIE HOWARD (nascuta pe 24 februarie 1983) este un model cu o cariera foarte interesanta. Pana la 16 ani, a lucrat ca voluntar pentru organizatia caritabila Armata Salvarii, insa la 17 ani s-a decis brusc sa faca striptease. Apoi, la 18 ani a inceput facultatea si a terminat-o cu brio, dupa care a realizat pictoriale pentru reviste ca Nuts si Loaded. In 2009, s-a intors la universitatea pentru un masterat in psihiatrie!

…Via Egotastic! , minunatele imagini cu SOPHIE HOWARD!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

1 Response for “SOPHIE HOWARD, noi foto NUD cu cea mai dorita fata din fotbal / 12 FOTO cu SOPHIE HOWARD”

  1. Style says:

    BUNA domne, BUNA

Leave a Reply