|

TOPOLOVEANA: Zacusca de Vinete / RECOMANDARE Bucatarescu

TOPOLOVEANA lanseaza si in aceasta toamna savuroasa ZACUSCA DE VINETE, o noua delicatesa traditionala.  Topoloveana este o marca  Sonimpex (care a lansat si faimosul magiun natural de prune, dulceata de cirese negre fara zahar , dulceata de visine fara zahar sau dulceata de afine ecologice).

ZACUSCA DE VINETE este o bunatate de produs tradițional, care poate fi servit ca aperitiv sau ca garnitură pentru friptură.

Produsul este un amestec obținut din legume coapte, decojite și prăjite.
Compoziție: 60% vinete, ardei roşu, ardei Kapia, ceapă, roşii proaspete prelucrate sub formă de suc de roşii, morcovi, ulei vegetal, sare (1,36%) şi condimente naturale, cum ar fi piper, busuioc şi cimbru.
Zacusca de vinete ”Topoloveana” se prepară după o rețetă tradițională din vinete şi ardei care sunt coapte și apoi decojite. Legumele sunt amestecate cu ulei vegetal în cazane cu pereţi dubli (cu abur, la temperatura controlata de maximum 68 de grade, pentru evaporarea apei), împreună cu ceapa şi morcovii. După ce legumele au fost omogenizate, se adaugă sucul de roşii (preparat tot la fabrica  de la Topoloveni) şi condimentele naturale.
La sfârșitul procesului de preparare, produsul este sterilizat. Gustul legumelor este conservat prin metoda tradiţională de prelucrare, care oferă acestui produs o savoare deosebită, completată de conținutul bogat în fibre alimentare şi minerale.

RECOMANDARE Bucatarescu: ZACUSCA DE VINETE TOPOLOVEANA!

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply