|

WIENERWALD la Bucuresti

Wienerwald deschide un nou restaurant în Bucureşti

  Wienerwald are plăcerea de a anunţa deschiderea celui de-al doilea restaurant în Bucureşti, în cadrul strategiei sale de a deschide un lanţ de restaurante care oferă reţeta legendară germană a produselor din carne de pui.

 Noul restaurant este situat în zona Floreasca, la numărul 145 pe Calea Floreasca şi şi-a deschis porţile pe 6 octombrie.

 Un alt restaurant Wienerwald va fi deschis în Sun Plaza în câteva săptămâni. Compania va începe în curând construcţia unei alte locaţii în centrul oraşului, care se preconizează a fi deschisă până la finele anului.

 “Noile lansări corespund angajamentului asumat de Wienerwald în ceea ce priveşte extinderea reţelei de locaţii în România, unde oaspeţii să se poată bucura de produse din carne de pui suculente, crocante şi sănătoase, bazate pe reţete germane tradiţionale. Tot în cadrul acestui proces de dezvoltare, am numit-o pe Mihaela Petrică în funcţia de Manager Operaţiuni. Experienţa de 16 ani în sectorul restaurantelor cu servire rapidă, incluzând funcţia de Director Operaţiuni în cadrul McDonald’s România, o recomandă categoric pentru a deveni unul din membrii echipei noastre. Avem deplină încredere în contribuţia domniei sale în viitor la succesul viziunii Wienerwald”, a declarat Ali Capa, Partener Wienerwald România.

 Legendarul lanţ din Germania a deschis primul restaurant în Bucureşti în aprilie 2011 şi a reuşit deja să îşi mulţumească oaspeţii cu cele mai rafinate produse. Wienerwald câştigă popularitate în rândul românilor, la fel cum a făcut-o deja în alte ţări, datorită produselor sale crocante şi suculente din carne de pui.

 Mihaela Petrică oferă câteva informaţii cu privire la funcţionarea primului nostru restaurant din Vitan: „Primul restaurant Wienerwald a vândut până acum (în doar 6 luni) peste 20 tone de produse din carne de pui, dacă luăm în considerare doar puiul prăjit tradiţional – denumit GrillHendl – peste 10.000 de bucăţi fiind vândute. Oaspeţii noştri au apreciat gustul deosebit, precum şi prospeţimea puiului, deoarece acesta este pregătit în cuptoare speciale, la aburi, fără alte grăsimi. Alte produse tradiţionale, precum ştrudelul sau sosurile speciale Wienerwald
s-au numărat, de asemenea, printre preferatele oaspeţilor noştri. Livrarea la domiciliu şi la serviciu oferită de Wienerwald a fost foarte apreciată de vizitatorii noştri. Ştim acest lucru deoarece am implementat un “sistem de servicii de reapelare” pentru a primi feedback din partea clienţilor. Iniţiativa este unică pe această piaţă şi ne ajută să oferim servicii de cea mai înaltă calitate şi să satisfacem în totalitate nevoile clienţilor noştri. De asemenea, experienţa acestor prime luni ne arată că suntem una dintre cele mai rapide firme de livrare, astfel încât am făcut o promisiune clienţilor noştri, pe care o respectăm, de a livra comanda în mai puţin de 30 de minute (desigur, în zona de livrare a fiecărui restaurant)”
.

 Wienerwald deţine 34 de restaurante în Germania şi 33 în Turcia.

 Wienerwald doreşte să le ofere oamenilor o alternativă, alegând mâncare gustoasă, sănătoasă şi servită rapid.

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply