|

CAFEA fina: Doncafé Selected și Doncafé Gold

Târguri de Crăciun, brazi împodobiţi şi case decorate festiv, colinde, delicii culinare – sunt doar câteva dintre aspectele pentru care aştepţi cu nerăbdare finalul de an. Doncafé te invită să savurezi şi mai mult fiecare clipă de aşteptare şi să trăieşti cu intensitate bucuria sărbătorilor de iarnă la o ceaşcă de Doncafé Selected sau Doncafé Gold.

Doncafé Selected

Discuțiile cu cei dragi nu sunt niciodată la fel de animate și plăcute ca atunci când sunteți în compania Doncafé Selected.

Boabele 100% Arabica, gustul citric, fructat și complexul de arome fine te vor purta într-o aventură a simţurilor. Împarte cu cei dragi experiența unică a cafelei cu gust bogat Doncafé Selected, atât în varianta prăjită şi măcinată, cât şi în varianta instant!

Doncafé Gold

Doncafé Gold, o cafea cu personalitate, îți antrenează toate cele 5 simțuri.

Cu fiecare ceașcă de Doncafé Gold te redescoperi, îți rememorezi pasiunea pentru gustul bogat și dulce-caramelizat al cafelei 100% Arabica. Lasă-te învăluită pe parcursul întregii zile de parfumul delicat, notele florale și atingerile de vin caracteristice cafelei rafinate Doncafé Gold.

Te invităm să te alături celor peste 120.000 de iubitori de cafea pe pagina Doncafé de Facebook:  www.facebook.com/Doncafe.

Citeste si:

Tags: , , ,

1 Response for “CAFEA fina: Doncafé Selected și Doncafé Gold”

  1. Doina Radu says:

    Aceasta cafea are darul de a ne aduce zilnic in fata ei ca niste supusi credinciosi,care cu fiecare zi ce trece ,suntem tot mai nerabdatori sa-i simtim savoarea,aroma fermecata si misterul gustului desavarsit.Chiar cu stiinta noastra,cu acordul nostru implicit,aceasta licoare fermecata, ne rezerva fiecaruia dintre noi un ritual deosebit in fiecare dimineata.Depinde de noi cum stim sa ni-l facem zi de zi tot mai frumos.

Leave a Reply