|

ELENA UDREA …in TABU! / EXCLUSIV: CD “Duete” cu Directia 5 /Interviu & FOTO incredibile …cu ELENA UDREA

ELENA UDREA are o aparitie senzationala in revista TABU de noiembrie, primul numar coordonat de Dan-Silviu Boerescu. ELENA UDREA intruchipeaza 5 femei puternice din istorie: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher, Madonna (care da si imaginea de pe coperta, intr-o senzuala reluare a mitului lui Atlas). Pictorialul a fost realizat de fotograful Dragos Cristescu si stilistul Adi Popescu, insa ELENA UDREA a contribuit personal in alegerea personajelor si a tinutelor, asumandu-si nu doar rolul de politician, ci si pe cel de femeie: “Pot face politica pe tocuri!”.

ELENA UDREA a acordat revistei TABU si un interviu, in care i-a facut Ramonei Pop mai multe declaratii memorabile:

-”In Romania, ramane de dus pana la sfarsit aceasta provocare: sa avem o femeie presedinte sau prim-ministru. Cred ca momentul nu este foarte departe in ciuda unei societati inca misogine.”

 -despre Dorin Cocos si cuplul pe care il formeaza cu acesta: “Eu eram avocat stagiar cand l-am cunoscut, in vara lui ’97, iar el era prieten si client al maestrului cu care lucram….Nu as vrea sa am un copil care sa petreaca mai mult timp cu bona decat cu mama lui…Ma uit in jurul meu si vad ca femeile devin mame si la varste mai inaintate decat cea pe care o am eu si ma gandesc ca este timp…”

-despre preferintele culinare:  ”Imi place carnea, dar, in egala masura, produsele pe baza de faina. As manca paine incontinuu…”

-despre pantofi: “Au fost atatea dezbateri pe tema pantofilor Elenei Udrea (de parca celelalte femei din politica s-ar incalta in opinci, nu tot in pantofi), incat m-am bucurat ca, fara sa renunt la aceasta cochetarie, am demonstrat ca poti munci 14 ore pe zi si pe tocuri”

-despre Radu Mazare: “Multi incearca sa pozeze, insa nu sunt adevarati lideri pentru ca nu ii urmeaza nimeni. Poate doar niste fete in discoteca”

TABU de noiembrie apare impreuna cu un CD Directia 5 – “Duete”!!!

….Mai multe declaratii si imagini in revista TABU de maine cu ELENA UDREA!

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply