|

ROSIE JONES, LACEY BANGHARD, HOLLY PEERS: Englezoaice cu SANI MARI / 18 FOTO cu ROSIE JONES, LACEY BANGHARD, HOLLY PEERS

ROSIE JONES, LACEY BANGHARD, HOLLY PEERS: Englezoaice cu SANI MARI – cu ce naiba s-or hrani fetele astea de arata asa? Una din explicatiile stiintifice este ca, in Anglia, sunt crescute separat vacile de lapte de vacile pentru carne, astfel incat laptele e lapte si carnea e carne! Nutritia joaca un rol fundamental in dezvoltarea armonioasa a ENGLEZOAICELOR cu SANI MARI, iar fetele astea nu fac exceptie de la regula, spre bucuria tuturor privitorilor: de la Pagina 3, din Nuts sau de pe Egotastic!.  Si, mai ales, spre bucuria fotbalistilor din Premier League, care le adora pe fiecare in parte si …pe rand!

ROSIE JONES este frumusetea cu sani mari pe care v-am prezentat-o recent intr-un pictorial nud incredibil de provocator! ROSIE JONES a realizat deja CALENDARUL NUD pentru 2012!!! ROSIE JONES este un model de 20 ani, care s-a remarcat in Pagina 3 a cotidianului The Sun, in revista FHM si in productiile Nuts. ROSIE JONES este si pasionata de fotbal: a jucat in copilarie intr-o echipa de fete, iar acum promoveaza Premier League intr-un mod aparte, cu ajutorul unui pictorial nud, in care apar si alte prietene ale ei, la fel de dotate – un adevarat Dream Team pentru campionatul de fotbal din Anglia. Dupa ce a pozat intr-un imens cazan de fasole  GOALA pentru Loaded, iata si video cu ROSIE JONES, goala cu o masina Mini Cooper: rosie-jones-sexy-nuts-car-photoshoot by EgotasticMedia.

HOLLY PEERS continua sa fascineze imaginatia barbatilor cu un nou pictorial excitant, in care arata tot ce are ea mai bun, inclusiv sanii superbi, dupa care ofteaza fotbalistii din Premier League! S-a remarcat ca “Fata de la Pagina 3″ in cotidianul The Sun, in 2009. In 2010, a intrat in Top 5 “Sexy Babes” din UK. La ora actuala, pentru fata din Manchester si-au aratat interesul atat fotbalistii lui Sir Alex Ferguson de la Manchester United, cat si “Cetatenii” de la City ai lui Roberto Mancini. Cine va reusi primul sa obtina o intalnire cu HOLLY PEERS, detinatoarea unor sani ca niste mingi de fotbal? Recent, v-am prezentat pe SOPHIE HOWARD si HOLLY PEERS  jucandu-se senzual impreuna,  ba chiar rupand efectiv de pe ele tricourile echipelor de fotbal favorite. Pe SOPHIE HOWARD v-am dezvaluit-o si intr-un alt pictorial incitant. Cele doua englezoaice fac parte din categoria modelelor din UK dotate cu sani mari sau foarte mari si care au tangenta cu fotbalul:  ALICE GOODWIN, LUCY PINDER, RHIAN SUGDEN , ROSIE JONES IMOGEN THOMAS, LEILANI DOWDING, SAMMY BRADDY sau EMMA FRAIN.

LACEY BANGHARD se inscrie si ea in aceeasi familie. Nascuta pe 28 aprilie 1992, este castigatoarea pe anul 2011 a competitiei de la Pagina 3 din The Sun. Miniona de 1,55 metri cu SANI fabulosi a atras deja atentie fotbalistilor: se spune ca un important club din Premiker League ar vrea sa o aiba drept mascota!

…ENGLEZOAICE cu SANI MARI, inaintea weekend-ului fotbalistic din Premier League: ROSIE JONES, LACEY BANGHARD, HOLLY PEERS!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply