|

IOANA POPESCU – 12 Poze noi de Radu C. Munteanu

IOANA POPESCU este ziarist, redactor sef la CE! si SOC. Scrie in STAR (unde face un top al fotbalistilor romani si al performantelor lor sexuale, testate de ea insasi!) si in HUSTLER. L-a cunoscut bine pe Adrian Mutu, cel mai important fotbalist roman in activitate. IOANA este si scriitor, autoare a unor romane provocatoare. Ea insasi este o femeie provocatoare – tocmai si-a pus sani noi, impozanti! Este dezinhibata, pare ca nu are nici un tabu. Si, totusi, sa incercam sa o vedem si altfel: ca femeie, ca om, ca ziarist… dincolo de prejudecati sau contestari!

Pictorial realizat la Brown Sugar de echipa Bucatarescu, formata din: Radu C. Munteanu – fotograf, Maria Musat – fotograf making of, Ana Mironescu – make up, Cleopatra Ama Micu – hair style, Alex Bar – style, Alin Barbulescu (producator), Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu  (concept & interviu). 

(c) Bucatarescu, 2010. Imaginile pot fi reproduse in proportie de 30% si numai cu mentionarea explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , ,

5 Responses for “IOANA POPESCU – 12 Poze noi de Radu C. Munteanu”

 1. aXXo says:

  Frumoase poze ! Multumim :X

 2. COSMI says:

  ESTI BUNA RAU TEAM VAZUT SI LA ANTENA1 SI ESTI O FEMEIE SUPER FRUMOASA

 3. popescu daniel says:

  frumoss ,ioana.cam perversa in poze

 4. niku says:

  buna buna:X

 5. [...] Mia Sursa: Click Sursa foto: Bucatarescu Tag-uri: ioana popescu, fotbalisti, [...]

Leave a Reply