|

MADALINA GHENEA, cea mai sexy romanca din Italia, intre Leonardo di Caprio, Eros Ramazzotti si fotbalistul Marco Borriello / 12 FOTO provocatoare

MADALINA GHENEA, noua iubita a lui Leonardo Di Caprio, reusise in prealabil sa le fi detronat pe Alexandra Mutu sau Ramona Badescu in topul romancelor care au innebunit Italia. Comparata, la 24 ani, cu Eva Mendes, ea s-a remarcat in 2007 videoclipul lui Eros Ramazzotti Il Tiempo Tra Di Noi ,ea a fost o perioada si iubita cantaretului, cuplandu-se apoi cu fotbalisti celebri, precum Marco Borriello, de la AS Roma. Imagine a unor marci de lenjerie intima si colega de podium la Milano cu Catrinel Menghia (pe care a invins-o la castingul pentru Ramazzotti!), Madalina este un produs al Scolii de Arte din Slatina, unde a studiat baletul, dar la 14 ani a plecat in Italia, unde a participat la multe castinguri. Perseverenta, intr-un final, a ajuns sa fie remarcata si, practic, a explodat la box office.  Recent, a dansat in stilul salsa extrem de senzual la emisiunea-concurs “Ballando con le stelle 2011″ (Dansand cu stelele), impreuna cu partenerul ei Simone de Pasquale, starnind noi rumori.

„Modelingul nu e o probă fizică, ci psihică. Mi s-a întâmplat să am şi 20 de zboruri într-o lună, să lucrez în Europa, în Asia, în Africa şi în State. E greu să dormi mereu într-o cameră de hotel, într-un oraş străin, fără familie şi prieteni”, a marturisit ea intr-un interviu recent.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply