|

WINTER GRILLING cu doi campioni!

Doi campioni internaţionali la barbecue invitaţi la cea de-a doua ediţie

Grill Champions Tour – “Winter Grilling”

Cea de-a doua ediţie Grill Champions Tour, primul eveniment profesionist din România dedicat outdoor cooking-ului, are loc sâmbată, 26 noiembrie, în Bucureşti şi va avea ca temă principală barbecue-ul pregatit iarna.

 În cadrul celei de-a doua ediţii, invitaţii vor fi doi campioni la barbecue, de origine germană, posesori a numeroase titluri obţinute la competiţii de grilling şi barbecue atât ca amatori, cât şi ca profesionişti – Camillo “Don Caruso” Tomanek – protagonistul primei ediţii, desfasurată în luna martie a acestui an şi “Don Marco” Greulich – vicecampion mondial în cadrul World Barbecue Championship 2011.

 Grill Champions Tour este o iniţiativă GrillSociety.ro, se organizeaza de două ori pe an, este dedicată pasionaţilor de gătit în stil american (grilling şi barbecue) şi este primul eveniment profesionist din România dedicat artei gătitului în aer liber. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul întregii zile, iar invitaţii îşi vor surprinde publicul cu o serie de reţete proprii, cu care au câştigat numeroase premii în cadrul campionatelor internaţionale de profil.

 Tema celei de-a doua ediţii Grill Champions Tour este “Winter Grilling” şi va demonstra faptul că gatitul la grill este o activitate care poate fi desfăşurată în orice anotimp, pentru că a petrece timp în aer liber înseamnă, în primul rând, o viaţă sănătoasă. Cei doi invitaţi vor găti pe grill-uri profesionale cu gaz sau carbune, puse la dipoziţie de OutdoorChef, brand de origine elveţiană şi unul dintre cei mai renumiţi producători de grill-uri din lume.

  Misiunea GrillSociety.ro

Proiectul GrillSociety.ro este un manifest pentru cultura outdoor cooking & dining din România şi îşi propune să demonstreze, prin conţinut de calitate, existenţa şi în România a unei culturi a gătitului în aer liber, care depăşeşte imaginea generică a grătarului tradiţional la iarbă verde, cu mici şi mult fum. Pornind de la crezul potrivit căruia Cultura vieţii începe de la a mânca”, GrillSociety.ro îşi propune să adune laolaltă iubitori, amatori, cunoscători sau profesionişti ai grilling-ului şi să funcţioneze ca o platformă unde se împărtăşesc ştiri din domeniul gastronomic, idei, reţete şi poveşti culinare, toate menite să dezvolte cultura gătitului în aer liber din România.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply