|

Adio, SANI URIASI! SOPHIE HOWARD se retrage! /18 FOTO cu SOPHIE HOWARD

Adio, SANI URIASI! SOPHIE HOWARD se retrage! Cei mai celebri SANI din fotbalul britanic nu vor mai putea fi vazuti decat in materiale de arhiva! Acesta este ultimul pictorial nud cu SOPHIE HOWARD!

Fara SOPHIE HOWARD si sanii ei tulburatori, fotbalul nuva mai fi niciodata la fel!  SOPHIE HOWARD a pozat din nou nud pentru revista CKM, dupa ce a aparut si impreuna cu HOLLY PEERS  , intr-un pictorial senzual, jucandu-se in sanii goi. SOHIE HOWARD a fost declarata recent, de catre fotbalistii englezi,  ”cea mai dorita fata din Premier League”.

SOPHIE HOWARD  face parte din categoria modelelor din UK dotate cu sani mari sau foarte mari si care au tangenta cu fotbalul:  ALICE GOODWIN, LUCY PINDER, RHIAN SUGDEN , ROSIE JONES IMOGEN THOMAS, LEILANI DOWDING, SAMMY BRADDY sau EMMA FRAIN.

SOPHIE HOWARD (nascuta pe 24 februarie 1983) este un model cu o cariera foarte interesanta. Pana la 16 ani, a lucrat ca voluntar pentru organizatia caritabila Armata Salvarii, insa la 17 ani s-a decis brusc sa faca striptease. Apoi, la 18 ani a inceput facultatea si a terminat-o cu brio, dupa care a realizat pictoriale pentru reviste ca Nuts si Loaded. In 2009, s-a intors la universitatea pentru un masterat in psihiatrie!

…Via Egotastic! , ultimul pictorial TOPLESS cu incredibila SOPHIE HOWARD!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply