|

CONCURS Topoloveana: Castiga 12 premii x 2 borcane DULCEATA de prune cu migdale dulci

Asa cum v-am anuntat, la Topoloveni, s-a lansat recent o noua delicatesa: dulceata de prune cu migdale dulci. Marea noutate a acestui sezon  a fost deja numita de Dr. Mencinicopschi, dupa ce i-a facut analizele in laborator,  ”alimentul functional complet”.  Topoloveana, gama din care face parte si  dulceata de prune cu migdale dulci, este o marca  Sonimpex (care a lansat si faimosul magiun natural de prune, zacusca de vinete traditionaladulceata de cirese negre fara zahar , dulceata de visine fara zahar sau dulceata de afine ecologice).

Reteta de dulceata de prune cu migdale dulci este inregistrata la OSIM, fiind un produs 100% natural, fara adaos de zahar, obtinut prin fierberea fructelor in suc natural de mar.

Vreti sa fiti printre cei 12 castigatori a cate 2 borcane cu dulceata de prune cu migdale dulci? Cititi cu atentie articolul de pe site – http://www.bucatarescu.ro/2011/12/noutate-topoloveni-dulceata-de-prune-cu-migdale-dulci/ -, apoi raspundeti la office@bucatarescu.ro:

-De ce a fost numita dulceata de prune cu migdale dulci un aliment functional complet?

Perioada concursului: 14-21 decembrie 2011.


Citeste si:

Tags: , , ,

54 Responses for “CONCURS Topoloveana: Castiga 12 premii x 2 borcane DULCEATA de prune cu migdale dulci”

 1. Bucatarescu says:

  AZI, ultima zi in care se mai primesc raspunsuri!!!

 2. Bucatarescu says:

  Ultimele raspunsuri acceptate in concurs(381-391): Cristina Ivascu, Paula Mihai, Bogdan Marinescu, Maria Marinescu, Marilena Radu, Erika Fonodi, Vasile Velniciuc, Razvan Robert Filip, Flavia Buzatu, Nicoleta Sandu, Ioana Irimia.

 3. Bucatarescu says:

  AL UNSPREZECELEA PREMIU oferit de Sonimpex – 2 borcane de dulceata de prune cu migdale dulci Topoloveana – este castigat de …NICOLETA SANDU!

 4. Bucatarescu says:

  AL DOISPREZECELEA PREMIU oferit de Sonimpex – 2 borcane de dulceata de prune cu migdale dulci Topoloveana – este castigat de …RADU ZAINESCU!

Leave a Reply