|

DENISA NECHITA, inger si demon senzual!12 FOTO de Dragos Cristescu cu DENISA NECHITA

DENISA NECHITA, considerata “blonda fotbalului romanesc”, revine cu un nou pictorial al artistului fotograf Dragos Cristescu. De aceasta data, DENISA apare in imagini artistice care ilustreaza tema luptei contrariilor: inger vs. demon. Ajutata de datele fizice impresionante, DENISA NECHITA abordeaza in noul set de  fotografii o gama complexa de expresii, dovedind ca poate poza in orice context plastic.

Superba blonda din Brasov, DENISA NECHITA, nascuta pe 7 iulie 1988, a debutat pe www.bucatarescu.ro, intr-un pictorial nud, cu tema legata de fotbal, realizat de faimosul fotograf Dragos Cristescu. Tema nu era deloc intamplatoare: blonda de 1,78 metri, cu dimensiunile 98-66-92, este fata fundasului MARIAN NECHITA, bun prieten cu Marius Lacatuis la tineretul lui FC Brasov. (Din pacate, o accidentare l-a scos prematur pe Marian Nechita din circuit, desi se anunta ca un “fundas de fier”.) Inca de la debut, DENISA, absolventa de ASE, a fost considerata cel de al 12-lea jucator al Nationalei de fotbal!

(c) Bucatarescu 2011. Pot fi reproduse 3 imagini numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

…Inger sau demon senzual? Iata noi imagini cu frumoasa blonda din Brasov – DENISA NECHITA!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply