|

FINALISTII concursului “Cautam bucatar iscusit si sprinten” / FOTO cu retetele cu mini-cascaval pane DELACO

Cu ceva timp in urma, am lansat concursul CAUTAM BUCATAR ISCUSIT SI SPRINTEN. Cele mai interesante raspunsuri au trimis 5 BUCATARI amatori in finala. Ei/ele au imaginat cateva retete simpatice, pe care le-au fotografiat si ni le-au trimis. Dintre acesti merituosi finalisti, vom alege azi MARELE CASTIGATOR, care va primi branzeturi Delaco in valoare de 100 lei si – bonus din partea lui Bucatarescu – 3 sticle de vin bun de Corcova.

O gustare delicioasă în doar 3 minute? Nimic mai simplu atunci când ai aproape mini-caşcavalul pane de la Delaco. Special creat pentru iubitorii de gustări calde, poate fi gatit făra ulei şi este foarte gustos. Iata, in ordinea in care ne-au trimis imaginile acestea apetisante, ce retete simple dar foarte gustoase au imaginat finalistii nostri:

SILVIA STROESCU: Salata de cascaval pane cu telina si morcov fierte

GEORGE CAPATANA: Atacul soricelului!

DORINA SAVU: Cascaval pane cu maioneza light cu smantana

MIHAELA BRUTARU: Purcelul de Craciun (cu cascaval de vaca Delaco si cascaval pane Delaco)

STELUTA ANGHEL: Sania lui Mos Craciun …si cadouri din ciupercute umplute

Citeste si:

Tags: , , , , ,

1 Response for “FINALISTII concursului “Cautam bucatar iscusit si sprinten” / FOTO cu retetele cu mini-cascaval pane DELACO”

  1. Bucatarescu says:

    MOS CRACIUN vine azi la MIHAELA BRUTARU cu branzeturi DELACO in valoare de 100 lei! BONUS: 3 STICLE de vin bun de CORCOVA! “Purcelusul” a iesit castigator!
    Felicitari tuturor finalistilor, care vor primi si ei, saptamana viitoare, cate 1 sticla de vin de Corcova!

Leave a Reply