|

IULIA VANTUR – sageata vs. Mercedes C Coupe / Galerie FOTO feat. Bucatarescu

De la km pe oră la zeci de metri pe secundă:
Iulia Vântur ia lecţii de tir cu arcul

Iulia Vântur, prezentatoare „Dansez pentru tine” şi a Ştirilor dimineţilor de weekend de la Pro TV, a ales ca pentru o zi să îmbine precizia necesară la volanul autoturismului ei, Mercedes-Benz C Coupé, cu un sport inedit: tirul cu arcul.
Astfel, mare amatoare de adrenalină, după ce a practicat saltul cu paraşuta, bungee jumping, parasailling, rafting şi scufundări, Iulia s-a hotărât să încerce de această dată un sport care presupune de cele mai multe ori aceeaşi îndemânare ca la volanul unui autoturism. Iar dacă pe şosea Iulia controlează o săgeată care poartă numele de C Coupé, pe parcursul lecţiei de tir cu arcul, prezentatoarea Pro Tv şi-a testat precizia şi ţinta cu ajutorul unor săgeţi reale.
,,Experienţa a fost una interesantă şi am reuşit prin intermediul ei să-mi exersez chiar şi abilităţile de jurnalist – pentru că un jurnalist merge întotdeauna direct la ţintă! Iar împreună cu invitaţii mei am avut parte de o zi plăcută în care am învăţat ce înseamnă precizia, viteza de reacţie şi autocontrolul,” povesteşte Iulia, care a fost insotita in aceasta aventura de 4 ziaristi, intre care Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu si director editorial TABU.
Şi pentru a completa în mod firesc experienţa tuturor celor prezenţi la faţa locului, un invitat special, sportiv, cu aspect atletic, dinamic şi elegant în acelaşi timp s-a aflat pe tot parcursul lecţiei de tir cu arcul alături de Iulia şi invitaţii ei: Mercedes-Benz C Coupé.
Mai mult, orele petrecute în compania săgeţilor bazate pe cai putere sau pe forţa braţelor au transformat ziua respectivă într-una specială, în care voia bună, sportivitatea şi precizia au jucat un rol decisiv pentru cei care şi-au demonstrat abilităţile de arcaş.
Vestimentaţia Iuliei a fost pusă la dispoziţie de GUESS.
Instructor de tir cu arcul: Aurel Robu (Clubul de tir cu arcul Citadel)

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply