|

BUCATARESCU la Phill:Cod negru cu glazura de miso, sashimi de vita, fondant de ciocolata/ VIDEO din “Secrete de stil”(2) …cu BUCATARESCU la PHILL!

BUCATARESCU a vizitat restaurantul Phill din Pipera (Str. Drumul Potcoavei, nr. 120, www.phill.ro) pentru o noua filmare a echipei Cool Media in cadrul emisiunii “Secrete de stil” de la Prima TV (se difuzeaza in fiecare sambata, de la ora 11.00). Impreuna cu bucatarul sef Hristu Prevenda, Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu a savurat delicatese pregatite in stil fusion, precum cod negru glazurat cu pasta de miso sau sashimi de vita Red Angus cu ingrediente japoneze si un fondant de ciocolata absolut savuros.

Daca, in general, sashimi este asociat cu pestele crud, la PHILL chef-ul a experimentat in stil fusion si a folosit carne de vita americana. Carnea cruda a fost maturata in conditii speciale, apoi a fost taiata extrem de fin , aromatizata cu sare, piper, ghimbir proaspat ras, usturoi presat si chivas (“ceapa ciorii”), dupa care a fost stropita cu ulei fierbinte de susan amestecat cu ulei de masline extravirgin. HRISTU PREVENDA de la PHILL a pregatit si peste: cod negru cu glazura de miso. Pasta din boabe de soia a fost in prealabil amestecata cu vin de orez (mirin) si rachiu de orez (sake).

VIDEO aici: http://www.youtube.com/watch?v=SVHUjnPgOSQ

VIDEO din “Secrete de stil” …cu BUCATARESCU la PHILL!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply