|

Adio, NICOLETA LUCIU! Uite aici: DUELUL SANILOR naturali: ROSIE JONES vs HOLLY PEERS! Adio, NICOLETA LUCIU!

Adio, NICOLETA LUCIU! Alinarea ne vine de departe. DUELUL SANILOR naturali a ajuns in faza finala pe Anglia: ROSIE JONES o infrunta pe HOLLY PEERS. Fotbalistii din Premier League sunt chemati sa voteze! Cine va castiga?

HOLLY PEERS a fost recent votata  cea mai voluptoasa fata din Anglia de catre fotbalistii din Premiere League, in randul carora a fost efectuat un sondaj inaintea Anului Nou. HOLLY PEERS a punctat prin lookul ei seducator, bruneta cu ochii albastri avand forme generoase si, mai ales, sani uimitori, plini si naturali. HOLLY PEERS s-a nascut pe 30 iulie 1987, la Manchester. S-a remarcat ca “Fata de la Pagina 3″ in cotidianul The Sun, in 2009. In 2010, a intrat in Top 5 “Sexy Babes” din UK. La ora actuala, pentru fata din Manchester si-au aratat interesul atat fotbalistii lui Sir Alex Ferguson de la Manchester United, cat si “Cetatenii” de la City ai lui Roberto Mancini. Cine va reusi primul sa obtina o intalnire cu HOLLY PEERS, detinatoarea unor sani ca niste mingi de fotbal?

ROSIE JONES este frumusetea cu sani mari pe care v-am prezentat-o recent intr-un pictorial nud incredibil de provocator! ROSIE JONES a realizat  si CALENDARUL NUD pentru 2012! ROSIE JONES este un model de 20 ani, care s-a remarcat in Pagina 3 a cotidianului The Sun. ROSIE JONES este si pasionata de fotbal: a jucat in copilarie intr-o echipa de fete, iar apoi a fost desemnata in DreamTeam-ul englezoaicelor din fotbal.

Adio, NICOLETA LUCIU, sanii tai naturali au ramas o amintire! Vom merge in Anglia sa ne vindecam sufletele ranite!

…Via Egotastic! , ROSIE JONES vs. HOLLY PEERS, faza finala din DUELUL SANILOR NATURALI!

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply