|

ILINCA VANDICI dezinhibata si SEXY in TABU! Interviu si FOTO incredibile cu ILINCA VANDICI!

ILINCA VANDICI a trecut fara probleme de despartirea de fotbalistul Ciprian Marica si este pregatita sa faca fata noilor provocari ale vietii si carierei! In numarul TABU recent aparut, ILINCA VANDICI demonstreaza ca se afla in forma maxima, dovada fiind pictorialul de zile mari semnat de fotograful Corina Olaru si stilistul Adi Popescu, cat si interviul spumos realizat de Ramona Pop:

Ilinca Vandici: “Când înşală, bărbaţii sunt penibili!”

Îi plac bărbaţii care scriu poezii cu rimă împerecheată şi nu se teme să recunoască faptul că a fost înşelată de un fotbalist. Pentru ea, nici o iubire nu e interzisă, exceptând relaţiile cu bărbaţii însuraţi. Dar e conştientă că, până la urmă, toţi urmăresc acelaşi scop.

Interviu TABU de Ramona Pop

Câţi bărbaţi te curtează în acest moment?

Şapte. Dar nu dau apă la moară nimănui.

Adică, îi laşi să vorbească singuri?

Cam aşa ceva. Ei vin cu propuneri, cu invitaţii, cu luna, cu stelele. De exemplu, de Revelion, puteam să fiu în Maldive, Austria, New York, Paris. Dar am ales să stau acasă, la Oradea, cu mama, cu sora mea şi cu prietenele de acolo.

După despărţirea de Ciprian, câţi fotbalişti s-au oferit să te consoleze?

Foarte mulţi. Mi-au trimis mesaje, n-au îndrăznit să mă sune. Unora le-am răspuns “Mulţumesc, eşti drăguţ, nu e cazul!”, altora nu le-am răspuns deloc. Până să-l cunosc pe Ciprian, nu ştiam nimic despre fotbalişti. Dacă ştiam cum sunt ei, poate nu mă băgam. Nu pot să zic c-am fost fascinată de problemele legate de transferuri, de cine şi când a dat gol. Dar la un fotbalist cred că orice femeie are dreptul în viaţă. Dacă sunt de la doi în sus, atunci s-ar putea să fie tot un fel de iubire interzisă.

Ţi-a scris cineva poezii?

Ciprian. Nu sunt o femeie uşor de abordat. Dacă omul ăsta nu era într-un fel, nu stăteam cu el. Îmi dădeam seama imediat că n-am ce să caut acolo; am un al şaptelea simţ, miros lumea imediat.

Există viaţă după Marica.

Absolut! N-a murit nimeni din dragoste, n-am murit nici eu. Cine-i Marica, până la urmă?! E un bărbat interesant şi-atât. Ca el, mai sunt o groază. Du-te şi-ntreab-o pe iubita lui (n.r. manechinul Laura Teodoru) cât de fericită e în acest moment! Eu zic că nu e. Toate: “Mamă, e miliardar!”. Aşa, şi? Ce treabă am eu cu banii lui? El e miliardar la el în cont. Ce, dacă e miliardar, ai impresia că-ţi dă jumate din banii lui?! A, că plăteşte o masă în oraş? Asta e normal, o face şi un băiat care câştigă 30 de milioane pe lună.

Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut după ce ai aflat c-ai fost înşelată?

Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea “De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Au dat Adelina Pestriţu şi Bianca Drăguşanu din coadă mai mult decât prevedea legea sau Ciprian confirmă proverbul “Lupu’-şi schimbă părul, da’ năravul, ba”?

E penibil pentru mine să scormonesc care pe care. Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă.

Bianca i-a răspuns avansurilor?

Ea zice că nu, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost.

…Numai in TABU, interviul si pictorialul COMPLETE cu frumoasa ILINCA VANDICI!

Citeste si:

Tags: , , , ,

1 Response for “ILINCA VANDICI dezinhibata si SEXY in TABU! Interviu si FOTO incredibile cu ILINCA VANDICI!”

  1. daniel says:

    buna ilinca asta.

Leave a Reply