|

LEILANI DOWDING, goala pe plaja! 12 FOTO cu fata care i-a innebunit pe fotbalistii englezi, LEILANI DOWDING

LEILANI DOWDING, frumoasa de origine filipineza, uimeste din nou cu formele sale 100% naturale. LEILANI DOWDING a fost surprinsa topless pe plaja din Miami.

LEILANI DOWDING, exoticul model britanic, seduce si cand face lucruri simple, de pilda cand isi plimba cainele pe plaja. E drept, LEILANI DOWDING face asta TOPLESS, amintindu-ne de pictorialul in care v-am prezentat-o NUD!

LEILANI DOWDING este fosta concurenta britanica la concursul Miss Universe. LEILANI DOWDING este o frumusete aparte, fiind pe jumatate filipineza. Are 1,68 metri si 51 kg. LEILANI DOWDING este nascuta pe 30 ianuarie 1980, iar numele ei inseamna in limba filipineza “Floare Divina”. LEILANI a debutat ca Fata de la Pagina 3 in cotidianul The Sun, desi, spre deosebire de faimoasele vedete intr-ale fotbalului nud  ALICE GOODWIN, LUCY PINDER, RHIAN SUGDEN , ROSIE JONES , SAMMY BRADDY sau EMMA FRAIN, nu este asa dotata la capitolul sani.  Asta nu a impiedicat-o, insa, sa faca numeroase victime printre fotbalisti: fundasul Anwar Uddin de la Barnet, internationalul nord-irlandez de la Wimbledon Mark Williams si, mai ales, jucatorul francez de la Middlesborough – atacantul Jeremy Alliadiere, cu care a fost si logodita o vreme.

…Via Egotastic! , noile fotografii provocatoare cu LEILANI DOWDING!

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply