|

VIKKI BLOWS, amanta de fotbalisti GOALA – Ashley Cole si Cristiano Ronaldo stiu de ce! / 12 FOTO cu VIKKI BLOWS

VIKKI BLOWS este un model britanic de succes. VIKKI BLOWS este una dintre cele mai cunoscute amante de fotbalisti din Anglia, prin patul ei exersand scheme de joc ASHLEY COLE de la Chelsea si, se spune, insusi CRISTIANO RONALDO, pe vremea cand juca la Manchester United. VIKKI BLOWS revine cu noi fotografii provocatoare!

VIKKI BLOWS  nu prea a fost cuminte cand era mica. La 13 ani, VIKKI BLOWS (nascuta pe 30 decembrie 1987) a fost exmatriculata din scoala (dupa ce a batut o colega care s-a amuzat pe seama aluziilor legate de sexul oral din numele ei de familie), apoi s-a apucat de cursuri de coafura, insa nu le-a putut absolvi nici pe acestea, fiindca …nu avea rabdare sa stea prwea mult cu mana in parul clientelor: “La un  moment dat, simteam ca imi vine sa le smulg parul de tot!”.  La 15 ani, VIKKI BLOWS se hotarase, stia ca vrea sa devina model: “Cand am vazut-o pe Kate Moss pe coperta revistei Vogue, am stiut ca acela e visul meu …Numai ca eram prea mica de inaltime si aveam sanii prea mari pentru modelling, asa ca m-am reorientat spre Pagina 3!”. A aparut in Daily Star, apoi in The Sun, dupa care a primit un rol in serialul “Neveste de fotbalisti”.  Se pare, in urma aparitiei la tv, s-a intalnit si cu Ashley Cole, inainte ca acesta sa se insoare cu cantareata  Cheryl Tweedy (viitoarea Cheryl Cole).

VIKKI BLOWS face parte din categoria modelelor din UK dotate cu sani mari sau foarte mari si care au tangenta cu fotbalul:  ALICE GOODWIN, LUCY PINDER, RHIAN SUGDEN , ROSIE JONES IMOGEN THOMAS, LEILANI DOWDING, SAMMY BRADDY sau EMMA FRAIN.

…Via Egotastic! , poze noi provocatoare cu VIKKI BLOWS!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply