|

PAULINE POTTER, cea mai grasa femeie din lume! / TABU: Meniul si dieta lui PAULINE POTTER

PAULINE POTTER a tinut mai intai cura de ingrasare, fiindca isi dorea sa fie cea mai corpolenta femeie din lume. După ce a atins greutatea de 318 kilograme, Pauline Potter a intrat oficial în Cartea Recordurile ca fiind cea mai grasă femeie din lume în viaţă. Acum, însă, Pauline crede că obsesia ei pentru mâncare i-a distrus viaţa şi s-a apucat de cură de slăbire.

Un mic dejun format din 6 ouă prăjite, 250 de grame de şuncă, patru porţii de cartofi raşi prăjiţi şi 6 felii de pâine unsă cu unt, alături de un milkshake cu îngheţată. Deşi pare destulă mâncare pentru a hrăni o familie de 6 persoane, este doar meniul cu care îşi începea ziua Pauline Potter în încercarea ei de a deveni cea mai grasă femeie din lume..
Pauline Potter era doar una dintre membrele grupului de fanatice numit Supersize Big Beautiful Women, care crede că, cu cât eşti mai graşă, cu atât mai frumoasă eşti…

Realizand, totusi, grozavia prin care trece, PAULINE POTTER  şi-a făcut propriul program de slăbit, care include sesiuni regulate de înot, în piscina locală, unde intră însă cu hainele pe ea. Problema ei este că nu poate reduce porţiile de carbohidraţi pe care le consumă, fiind obişnuită cu cantităţi enorme de pizza, paste, fast food, pâine şi snacksuri. “Încerc să mănânc salate şi mâncăruri sănătoase. Dar este dificil să-mi dau seama care este cea mai bună dietă pentru mine”, spune  cea mai grasă femeie din lume, PAULINE POTTER.

Mai multe detalii aici:  http://www.tabu.ro/cura-de-slabire/

Citeste si:

Tags: , , ,

1 Response for “PAULINE POTTER, cea mai grasa femeie din lume! / TABU: Meniul si dieta lui PAULINE POTTER”

Leave a Reply