|

Incingem GRILL-urile inainte de 1 MAI!

Vineri, 27 Aprilie incepind cu ora 17.00 va avea loc a III-a editie a show-lui culinar la gratar Grill Champions Tour sustinut de doi campioni mondiali ai barbecue-ului, Don Marco si Don Caruso. Participantii se vor bucura de un show culinar incitant, un meniu complet in stil mediteranean dar si de sfaturile “la cald” ale celor doi specialisti.

Meniul conceput de cei doi campioni de origine germana este unul de exceptie si toate felurile vor fi pregatite la gratar, pe grill-uri peformante cu gaz dar si carbune.

Dintre preparatele pe care Don Marco si Don Caruso le vor realiza chiar sub ochii participantilor putem dezvalui frigaruile cu creveti si rosii uscate preparate la grill cu capac, scoici St. Jacques preparate dupa reteta proprie, piept de pui cu dulceata de cirese si condimente Don Marco’ s Cherry Bomb Rub. Somonul pregatit la gratar pe placa de cedru in marinada cu limette si miere alaturi de felii de vinete cu mozarella, bacon si busuioc vor incanta privirile si papilele gustative ale invitatilor.

Nu puteau lipsi din peisajul mediteranean costitele de berbecut preparate la grill completate de aroma amestecului de condimente Mafia Coffe Rub, realizat chiar de Don Marco. Din meniu nu va lipsi nici desertul compus din ananas si inghetata…la gratar iar atractia serii vor fi pesti intregi pregatiti prin slow-cooking si afumare la gratar ceramic cu carbune.

Proiectul GrillSociety.ro este un manifest pentru cultura outdoor cooking & dining din Romania propunandu-si sa demonstreze, prin continut de calitate, existenta in Romania a unei culturi a gatitului în aer liber care depaseste imaginea generica a gratarului traditional la iarba verde, cu mici si mult fum.

In calitate de organizator al Grill Champions Tour, Grillsociety.ro se bucura de sprijinul parterilor care au facut posibila aceasta manifestare inca de la inceput: CampingGrill.ro – specialist in gratare de gradina performante, Corcova Roy & Damboviceanu – vin din zona romanesca cu traditie,  Brands International – cafea Nespresso, Salatele Eisberg şi nu in ultimul rand RFamily – furnizor de produse proaspete si congelate de peste ce sustine in exclusivitate profilul mediteranean al Grill Champions Tour – editia a III-a.

Misiunea GrillSociety.ro

Pornind de la crezul potrivit caruia “Cultura vietii incepe de la a manca”, GrillSociety.ro isi propune sa adune laolaltă iubitori, amatori, cunoscatori sau profesionisti ai grilling-ului si sa functioneze ca o platforma unde se impartasesc stiri din domeniul gastronomic, idei, retete si povesti culinare, toate menite sa dezvolte cultura gatitului în aer liber din Romania.

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply