|

SARE ROZ din Himalaya de la Solaris

Sarea din Himalaya este una dintre cele mai pure din lume, întrucât este extrasă din rocă prin metode tradiţionale şi îşi păstrează intacte proprietăţile naturale. Ideală atât pentru consum alimentar, cât şi ca ingredient cosmetic, adăugat la apa de baie, sarea roz de Himalaya de la Solaris este o sursă de beneficii pentru sănătate, având efecte curative, energizante, revigorante şi de detoxifiere.

Culoarea roz se datorează conţinutului de oxid de fier. Cristalele de sare de Himalaya conţin 84 dintre cele 92 minerale de care are nevoie organismul pentru a funcţiona normal, iar proporţia acestora este perfect adaptată la nevoile metabolismului uman.

Sarea din Himalaya este pură, necontaminată şi nepoluată, este complet lipsită de metale grele, elemente radioactive, aditivi sau chimicale. Produsul se găseşte în magazinele naturiste în pachete de 500 grame, în două variante, Sare Roz de Himalaya Fină şi Sare Roz de Himalaya Cristale, la un preţ recomandat de 9,7 lei.

A găti sănătos nu înseamnă privarea de gustul şi aromele mâncărurilor. Trebuie doar adăugate ingrediente sănătoase, 100% naturale, condimente şi ierburi, care vor aduce beneficii organismului. De asemenea, să găteşti sănătos nu înseamnă că toate mâncărurile trebuie să fie crude, formate numai din legume şi fructe. Mâncărurile sănătoase trebuie să fie o combinaţie de vitamine, minerale şi antioxidanti, fie că sunt fierte, fie pregătite la cuptor.

Citeste si:

Tags: ,

1 Response for “SARE ROZ din Himalaya de la Solaris”

  1. Ana says:

    sortimentul asta de sare ,ar trebui sa nu ne lipseasca din raft!

Leave a Reply